Τραγωδία στα Τέμπη: Τα σενάρια για τις πολιτικές εξελίξεις και τις εκλογές

Την έμπρακτη ανάληψη πολιτικής ευθύνης με την παραίτηση Καραμανλή, μετά την τραγωδία στα Τέμπη, τονίζουν κυβερνητικά στελέχη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Τραγωδία στα Τέμπη: Γιατί τα συστήματα ασφαλείας περιμένουν 23 χρόνια να τοποθετηθούν

Μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα, στην κυβέρνηση υπάρχει προβληματισμός για τις πολιτικές εξελίξεις, όπως είχαν δρομολογηθεί, καθώς όλα πάνε πίσω, με πρώτο το υπουργικό συμβούλιο, το οποίο θα γινόταν την Παρασκευή, αλλά αναβλήθηκε. Επισήμως δεν έχει ακόμα οριστεί η νέα ημερομηνία του Υπουργικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες υπάρχουν εισηγήσεις στον πρωθυπουργό να καθυστερήσει, κατά τι, τις πολιτικές εξελίξεις, αυτό όμως μένει να επιβεβαιωθεί τις επόμενες ημέρες, γιατί δεν υπάρχουν πλέον πολλές διαθέσιμες ημερομηνίες. Αν δεν είναι στις 9 Απριλίου, πιθανόν να είναι στις 23, με ένα ερωτηματικό ως προς το πότε θα είναι οι δεύτερες εκλογές, ίσως λίγο πριν από τις πανελλαδικές εξετάσεις, ειδάλλως πηγαίνουμε σε σενάριο Μαΐου, τέλος Ιουνίου οι δεύτερες, με αρχές Ιουλίου (25 Ιουνίου ή 2 Ιουλίου).

Τέμπη: Από θαύμα γλίτωσε 20χρονος φοιτητής – «Πέντε λεπτά πριν ήμουν στο πρώτο βαγόνι»

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ