Τούρκοι χάκαραν το Instagram του Βασιλειάδη – Τι λέει ο υφυπουργός Αθλητισμού για την επίθεση

Επίθεση από Τούρκους χάκερ φαίνεται πως δέχθηκε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο λογαριασμός του στο Instagram γέμισε με φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται τουρκικά πολεμικά πλοία αλλά και η Αγιά Σοφιά με σχόλιο “Αγία Σοφία είναι το Ισλάμ και το Ισλάμ θα παραμείνει”.

Επίσης πόσταραν το σήμα τους αλλά και έναν χάρτη που δείχνει σχεδόν όλα τα νησιά του Αιγαίου και τη Θράκη στην επικράτεια της Τουρκίας.

“Σας ενημερώνουμε ότι ο λογαριασμός Instagram του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη έχει παραβιαστεί από Τούρκους χάκερς. Μέχρι να καταστεί εφικτή η ανάκτησή του λογαριασμού μη λαμβάνετε υπόψιν σας τις αναρτήσεις”, αναφέρει σχετική ανακοίνωση από τη γενική γραμματεία αθλητισμού.”Για την πρώτη ημέρα από την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων το δώρο ήταν μια ομάδα hackers από την εξ`ανατολών γείτονα χώρα να μας χακάρουν την σελίδα μου στο Instagram . Έχουμε επικοινωνήσει με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για τα περαιτέρω” έγραψε ο ίδιος ο κ. Βασιλειάδης στο Facebook.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του κ. Βασιλειάδη , το περιστατικό αυτό προκάλεσε αναστάτωση στον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού καθώς χρησιμοποιεί αρκετά συχνά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ