Τουρκία-Στη 1 το μεσημέρι το φόρουμ

Τουρκία-Στη 1 το μεσημέρι το φόρουμ

 

 

Με την προοπτική προσέλκυσης επενδύσεων, αύξησης των ελληνικών εξαγωγών και ανάπτυξης συνεργασιών, πραγματοποιείται το μεσημέρι στην Κωνσταντινούπολη το επιχειρηματικό φόρουμ Ελλάδας- Τουρκίας, παρουσία των πρωθυπουργών των δύο χωρών και τη συμμετοχή 300 επιχειρηματιών.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στη μία με την παρουσίαση των οικονομιών των δύο χωρών και θα ακολουθήσει η παράθεση επιχειρηματικών εμπειριών από τις ελληνικές εταιρείες Ιντραλότ και Βιομηχανικά Ορυκτά, με παρουσία στην Τουρκία.

Η επίσημη συνεδρίαση θα αρχίσει με την ομιλία του υπουργού Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών της Τουρκία Μουσταφά Σεβέρ, του προέδρου του ΣΕΒ για τις Διεθνείς Δράσεις Θ. Λαβίδα, του αντιπροέδρου των Τούρκων εξαγωγέων και του προέδρου του Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (DEIK).

Το επίσημο μέρος του φόρουμ θα κλείσουν με τις ομιλίες τους οι πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Ταγίπ Ερντογάν και θα ακολουθήσουν οι απ’ ευθείας συναντήσεις μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων επιχειρηματιών.

Η Τουρκία βιώνει ρυθμούς δυναμικής ανάπτυξης σε διεθνές περιβάλλον ύφεσης, διψάει για υποδομές και υπηρεσίες στις οποίες οι Έλληνες έχουν πρωτοπορία και αναμένουν τις προτάσεις μας, τονίζουν επιχειρηματικές πηγές.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ