Τοψίδης – Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: «Σε εμάς δεν χωράνε διακρίσεις, δεν χωράνε κόμματα»

Νικητής στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι ο Χριστόδουλος Τοψίδης, έναντι του Χρήστου Μέτιου.

Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου ο Κώστας Μουτζούρης: «Σήμερα νίκησε η αυτοδιοίκηση και ο λαός»

«Δηλώνω υπεύθυνα, από αύριο θα είμαι Περιφερειάρχης για όλους τους πολίτες της Περιφέρειας και αυτούς που μας ψήφισαν και αυτούς που δεν μας ψήφισαν», είπε μεταξύ άλλων ο νέος Περιφερειάρχης.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Μόλις μου τηλεφώνησε περιφερειάρχης και μου έδωσε συγχαρητήρια και όλοι οι επικεφαλείς των παρατάξεων, μου είπε ότι από αύριο ένα γραφείο στην Περιφέρεια για να ενημερωθούμε και να δουλέψουμε.

Αυτοδιοικητικές εκλογές – Ναύπλιο: Έχασε ο δήμαρχος που άφηνε σκουπίδια και περιττώματα ζώων στον αντίπαλό του

Είναι μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνουμε. Αξίζουν όλα αυτά τα παιδιά συγχαρητήρια που δεν μας παράτησαν τη δεύτερη Κυριακή. Η δεύτερη Κυριακή είναι μια άλλη εκλογική αναμέτρηση. Δώσαμε τη μάχη 115 άνθρωποι από τη Δράμα, την Καβάλα, την Ξάνθη, τη Ροδόπη και τον Έβρο και πιστοί στο στόχο μας, σας πείσαμε και μας δικαιώσατε.

Η Περιφέρεια μας, χρειάζεται ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά, που είναι ανεξάρτητοι, που δεν τους ενδιαφέρουν τα κόμματα και τους ενδιαφέρει ο τόπος τους. Μας χτύπησαν κάτω από τη μέση, μέσα ενημέρωσης. Τις τελευταίες μέρες βγάλανε δημοσιεύματα. Προσπάθησαν εξωγενείς δυνάμεις να σας επηρεάσουν, αλλά κρατήσατε γιατί είστε ώριμοι, έχετε αποφασιστικότητα, έχετε γνώσεις αγοράς.

Αυτοδιοικητικές εκλογές – Νίκος Ανδρουλάκης: Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη για το ΠΑΣΟΚ – Η πρώτη μεγάλη ήττα Μητσοτάκη

Δηλώνω υπεύθυνα, από αύριο θα είμαι Περιφερειάρχης για όλους τους πολίτες της Περιφέρειας και αυτούς που μας ψήφισαν και αυτούς που δεν μας ψήφισαν.

Σε εμάς δεν χωράνε διακρίσεις, δεν χωράνε κόμματα. Τα προβλήματα του τόπου είναι το κόμμα μας. Θα δουλέψουμε για εσάς. Η πόρτα της Περιφέρειας θα είναι ανοιχτή. Το τηλέφωνό μου θα είναι ανοιχτό και καθημερινά θα κάνουμε διαβουλεύσεις. Θα πάει ο τόπος μπροστά. Είτε το θέλουν κάποιοι είτε το θέλουν.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που δούλεψαν στο γραφείο, τα νέα τα παιδιά αφιλοκερδώς. Εθελοντές σε αυτή την προσπάθεια σε μια δύσκολη προσπάθεια, δεν είναι εύκολο. Πέντε Νόμοι, 5 Περιφερειακές Ενότητες, μεγάλη Περιφέρεια, πολλά χιλιόμετρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Μπάμπη Παναγόπουλο που τον είχα δίπλα μου κάθε μέρα και με ανεχόταν. Θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου και τα τέσσερα παιδιά που τους έλειψα όλες αυτές τις μέρες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ