Αυτοδιοικητικές εκλογές – Νίκος Ανδρουλάκης: Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη για το ΠΑΣΟΚ – Η πρώτη μεγάλη ήττα Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης σε δηλώσεις του για τη νίκη του Χάρη Δούκα στις αυτοδιοικητικές εκλογές τόνισε: «Σήμερα πέτυχαμε μία μεγάλη νίκη για το ΠΑΣΟΚ και την δημοκρατική παράταξη, μία νίκη της αυτοδιοίκησης που υπηρετεί τον πολίτη, μία νίκη της ανανέωσης, μία νίκη του προοδευτικού λόγου που αγκαλιάζει τις πραγματικές αγωνίες του ελληνικού λαού. Όμως είναι και η πρώτη μεγάλη ήττα του κ. Μητσοτάκη. Ήττα της αλαζονείας του, της αμετροέπειας και των πελατειακών πρακτικών»

«Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε τον τελευταίο μήνα ότι είναι ικανός να συνεργαστεί ακόμα και με το σκοτάδι για να πετύχει τους εκλογικούς του στόχους. Όμως ο ελληνικός λαός απόψε του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα. Εμείς από τη δική μας πλευρά συνεχίζουμε ενωμένοι την νικηφόρα πορεία που ξεκινήσαμε στις εθνικές εκλογές. Έχουμε πολλούς αγώνες, πολλές μάχες μπροστά μας και μεγάλες προκλήσεις».

«Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε ενωμένοι όλοι μαζί γιατί πιστεύουμε ότι ο ελληνικός λαός χρειάζεται μία ισχυρή προοδευτική. αξιόπιστη δύναμη για να στείλει τη Νέα Δημοκρατία στην αντιπολίτευση. Μία ισχυρή προοδευτική δύναμη που θα είναι η επόμενη κυβέρνηση, μία ισχυρή αξιόπιστη δύναμη που θα δώσει μία άλλη πνοή στον ελληνικό λαό, για αξιοπρέπεια, για κοινωνική δικαιοσύνη, για δίκαιη ανάπτυξη. Αυτό είναι το όραμά μας και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε» κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ