Το ξέσπασμα Χαρδαλιά για τις επιθέσεις στις επιχειρήσεις της συζύγου του

Μια οργισμένη ανάρτηση έκανε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, με αφορμή τις εμπρηστικές επιθέσεις στις επιχειρήσεις της συζύγου του στον Βύρωνα. “Άνανδροι και θρασύδειλοι, εμμονικά ιδεοληπτικά ανθρωπάρια καλυμμένα με τις κουκούλες τους, κρυμμένα στο σκοτάδι που τόσο αγαπάνε. Οι ζωές μας, οι αξίες μας, η δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται! Δεν σας φοβόμαστε, δεν κάνουμε βήμα πίσω για όλα όσα μάθαμε να παλεύουμε” έγραψε ο κ. Χαρδαλιάς.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και η σύζυγός του πήγαν το πρωί στις επιχειρήσεις που έγιναν στόχος επίθεσης και δήλωσε: “Κάποια θρασύδειλα ανθρωπάρια, κάποια θρασίμια που αρέσκονται να παίζουν στο σκοτάδι που είναι αγαπημένο τους χόμπι και πάντα με κουκούλες πιστεύουν ότι μπορούν να μας τρομοκρατήσουν. Τους λέμε ξεκάθαρα ότι δεν τους φοβόμαστε. Δεν θα μας τρομοκρατήσουν. Θα παλέψουμε και θα φτιάξουμε πάλι με τη Γιώτα αυτά που η ίδια έχει παλέψει πάρα πολύ καιρό να φτιάξει. Σε κάθε περίπτωση το μήνυμα είναι ότι δεν κάνουμε βήμα πίσω σε αρχές, αξίες που είτε σαν ενεργοί πολίτες, είτε ως προσωπικότητες προσπαθούμε να υπηρετήσουμε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα μας τρομοκρατήσουν”.

“Ένα έχω να πω, ούτε βήμα πίσω. Η τρομοκρατία δεν περνάει”, ανέφερε η σύζυγος του υπουργού Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Γιώτα Παναγιωτοπούλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ