To Twitter ανέστειλε τον λογαριασμό του Κυριάκου Βελόπουλου – Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης

Tην αναστολή και του προσωπικού λογαριασμού του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, στο Twitter, καταγγέλλει, με ανακοίνωσή του, το κόμμα του οποίου ηγείται. Μέμφεται δε τους «εγκάθετους της Ν.Δ. και λοιπούς “εχθροπαθείς”», όπως ισχυρίζεται, οι οποίοι και «παραβίασαν κάθε κανόνα λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος».

Εξάλλου, «είχε προηγηθεί η αναστολή αντίστοιχων λογαριασμών που προωθούσαν τα δελτία Τύπου και τις δράσεις του προέδρου και του κόμματος της Ελληνικής Λύσης», υπενθυμίζει η ανακοίνωση και προσθέτει:  «Επειδή επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση, προειδοποιούμε όσους επιχειρούν να αλλοιώσουν το ίδιο το πολίτευμα στερώντας το αναφαίρετο δικαίωμα εκλεγμένου πολιτικού αρχηγού και κοινοβουλευτικού κόμματος να προωθούν το κοινοβουλευτικό τους έργο, ότι θα λογοδοτήσουν».

«Στο δημοκρατικό μας πολίτευμα ο μοναδικός θεσμός που δύναται να αναστείλει την δυνατότητα έκφρασης, είναι η ελληνική δικαιοσύνη. Οποιαδήποτε άλλη μεθόδευση, συνιστά παρακρατικό μηχανισμό και θα αντιμετωπιστεί ανάλογα», καταλήγει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ