Το Ποτάμι για τη σύμβαση με την Cosco: Παίξτε, παίξτε, παίξτε

"Παίξτε, παίξτε, παίξτε" αναφέρει το Ποτάμι σχολιάζοντας τη σύμβαση ΟΛΠ-COSCO, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει απολέσει και τα τελευταία ψήγματα αξιοπιστίας και σοβαρότητας... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

“Παίξτε, παίξτε, παίξτε” αναφέρει το Ποτάμι σχολιάζοντας τη σύμβαση ΟΛΠ-COSCO, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει απολέσει και τα τελευταία ψήγματα αξιοπιστίας και σοβαρότητας.

“Η συμπεριφορά της στο θέμα της Cosco δείχνει ότι έχει μεταβληθεί σε έναν άτακτο ασκέρι όπου ο κάθε υπουργός κάνει ότι του κατεβαίνει. Κι αν όλα αυτά συμβαίνουν στο προβεβλημένο και εθνικής προτεραιότητας θέμα της Cosco, λίγες μέρες μάλιστα πριν από το ταξίδι του κ. Τσίπρα στην Κίνα, σκεφτείτε τι γίνεται στα εκατοντάδες κρίσιμα και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν” τονίζει το Ποτάμι. 

 

Διαβάστε επίσης

Ο Δρίτσας προς την αντιπολίτευση: Να σταματήσετε τη σπέκουλα – BINTEO

Η Μπακογιάννη για τη σύμβαση κυβέρνησης – COSCO – ΒΙΝΤΕΟ

Κεφαλογιάννη: Οφείλετε να δώσετε μία απάντηση για την Cosco – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.