Το Ποτάμι: Άδικο που έγινε υφυπουργός μόνο ο Χαϊκάλης και όχι η Ξουλίδου

«Η οικογενειακή φωτογραφία της νέας κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αποτυπώνει με τον πιο κραυγαλέο τρόπο την ατολμία του κ.Τσίπρα να προχωρήσει στις μεγάλες τομές που επιζητά η κοινωνία», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι για τον ανασχηματισμό και προσθέτει:

«Αντί για νέα κυβέρνηση βλέπουμε ανακύκλωση στελεχών του κομματικού σωλήνα, αγωνιστών των τηλεοπτικών πάνελ και εσωτερικές διευθετήσεις με ισχυρές δόσεις κωμωδίας. Η αυτονόητη αντικατάσταση εκείνων που δεν στήριξαν τις επιλογές του πρωθυπουργού δεν συνιστά τομή. Δυστυχώς, η χώρα στην πιο κρίσιμη στιγμή προχωράει με μια αδύναμη κυβέρνηση, κατώτερη των περιστάσεων.

ΥΓ: Και βέβαια είναι άδικο που ο κ.Τσίπρας έκανε υφυπουργό μόνο τον κ.Χαϊκάλη και όχι και την κυρία Ξουλίδου, όπως υποσχέθηκαν οι συνεργάτες του το ξημέρωμα της 11ης Ιουλίου στους δύο βουλευτές των ΑΝΕΛ προσπαθώντας να τους πείσουν να επιστρέψουν στην ολομέλεια και να δώσουν εξουσιοδότηση στον Πρωθυπουργό. Δεκάδες βουλευτές που ήταν μάρτυρες του περιστατικού συμπαραστέκονται σιωπηλά τούτες τις ώρες στην αδικηθείσα κυρία Ξουλίδου».

 

Διαβάστε επίσης:

Ξουλίδου: Το «Όχι» που υποστήριζα την πρώτη φορά ισχύει και σήμερα – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ