Το πείραγμα της Πιπιλή στον Παπανδρέου στο δείπνο της Μπακογιάννη: Αν δεν φας, θα έχουμε ντράβαλα

Στο δείπνο που παρέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη στους βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, της οποίας είναι επικεφαλής, στο σπίτι της οικογένειας στη Γλυφάδα, αναφέρθηκε η Φωτεινή Πιπιλή σε συνέντευξή της, εκφράζοντας ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την οικοδέσποινα.

“Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι και πολύ αρχόντισσα διότι κάθε φορά κάνει αντίστοιχο τραπέζι είτε ανοίγει την οικία της είτε στο Στρασβούργο. Κάθε φορά που είναι επικεφαλής αντιπροσωπείας. Δεν το έχει κάνει άλλος”, είπε στο ραδιόφωνο του Alpha.

Σχετικά με το μενού, σχολίασε πως “δεν μας είχε ντολμαδάκια. Ξέχασα να της το πω. Είχα προετοιμαστεί γιατί εγώ δεν είμαι του πολύ φαγητού, είμαι του καλού φαγητού και επειδή στην Ντόρα τρώμε όλοι εξαιρετικά. Ντολμαδάκια δεν είχε αλλά είχε κάτι μελιτζάνες… Είναι πολύ καλή μαγείρισσα. Και ασχολείται η ίδια. Οι καλές νοικοκυρές να ξέρετε ότι είναι αυτές που μαγειρεύουν και δίνουν το στίγμα” για να προσθέσει: “Ήταν πολύ ευχάριστη βραδιά”.

Η κ. Πιπιλή αναφέρθηκε μάλιστα, και στην παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στο σπίτι της κ. Μπακογιάννη, κάνοντας λόγο για “πολιτικό πολιτισμό” και για μία πολύ συγκινητική και ευχάριστη νότα.

Και αποκάλυψε την στιχομυθία που είχε μαζί του: “Μόλις είδα τον Γιώργο, θυμηθήκαμε τα παλιά και του λέω κάποια στιγμή ‘Γιώργο, να σου ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα γιατί εσύ δεν έρχεσαι συχνά στο σπίτι της Ντόρας’. Με κοίταγε ο Γιώργος, ‘εδώ τρώμε, εδώ δεν έχει πράσινα τσάγια’. Γέλασε ο Γιώργος Παπανδρέου και μου λέει ‘Όχι, όχι, Φωτεινή είμαι προετοιμασμένος’. Του λέω ‘πρόσεχε γιατί έτσι και σε δούμε ότι δεν τρως, θα έχουμε ντράβαλα’”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.