Το μήνυμα της Κεραμέως για τη νέα σχολική χρονιά

Πρώτο κουδούνι σήμερα στα σχολεία και η Νίκη Κεραμέως θέλησε να στείλει ένα μήνυμα για καλή σχολική χρονιά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Με ένα βίντεο που ανέβασε στα social media, η υπουργός Παιδείας αναφέρει ότι «ξεκινάει σήμερα η νέα σχολική χρονιά. Προτεραιότητά μας είναι τα μαθήματα φέτος να γίνουν δια ζώσης με όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης για τους μαθητές μας, τους εκπαιδευτικούς μας, τις οικογένειές τους, όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Σύμμαχός μας η πιστή τήρηση των μέτρων από όλους. Μεγάλο μας όπλο αυτή τη χρονιά είναι το εμβόλιο. Ας εμβολιαστούμε για να διασφαλίσουμε την κανονικότητα στη ζωή μας και στην εκπαιδευτική διαδικασία».

Όπως τονίζει, «από σήμερα αλλάζουν πολλά και στο περιεχόμενο της εκπαίδευσης. Νηπιαγωγείο από τα 4 χρόνια, αγγλικά στο νηπιαγωγείο, Εργαστήρια Δεξιοτήτων στο Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο. Σχεδόν 12.000 νέοι διορισμένοι εκπαιδευτικοί. Ενισχυμένος ρόλος για τους εκπαιδευτικούς μας. Η σχολική μονάδα αποκτά μεγαλύτερη αυτονομία. Η παιδεία αναβαθμίζεται. Τα παιδιά μας αποκτούν καλύτερες προοπτικές ζωής. Καλή σχολική χρονιά σε όλες και σε όλους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ