Το μενού και τα αιωρούμενα τριαντάφυλλα στο γαμήλιο πάρτι του Παπαμιμίκου – ΦΩΤΟ

Την εκλεκτή της καρδιάς του Σόνια, ανιψιά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, παντρεύτηκε το Σάββατο, στον Παλαιό Παντελεήμονα, στους πρόποδες του Ολύμπου, ο πρώην Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Αμέσως μετά την τελετή του μυστηρίου, οι νεόνυμφοι υποδέχτηκαν τους περίπου 400 καλεσμένους σε bar-restaurant της περιοχής, που είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για την περίσταση, από εταιρεία διοργάνωσης γάμου που έχει ως έδρα τη Νέα Υόρκη.

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε στους καλεσμένους ο εκλεπτυσμένος φωτισμός που στήθηκε στα τραπέζια, σε ειδική κατασκευή, με αιωρούμενα τριαντάφυλλα.

Για την εξυπηρέτηση των καλεσμένων, απασχολήθηκαν περίπου 80 άτομα, ενώ υπήρχε και ειδική πρόβλεψη για τα 30 παιδιά που βρίσκονταν στην δεξίωση.

Όπως αναφέρει το katerini-news.gr, το μενού ήταν ιδιαίτερα πλούσιο. Αποτελούνταν από σολομό, φιλέτο μοσχάρι και φιλέτο σφυρίδας με λαχανικά. Το επιδόρπιο περιλάμβανε γλυκό, φρούτα και χαλβά Φαρσάλων, ενώ οι καλεσμένοι της δεξίωσης απόλαυσαν σαμπάνια, κρασί και ποτά.

 

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή katerini-news.gr 

Διαβάστε επίσης:

Παντρεύτηκαν ο Ανδρέας Παπαμιμίκος και η ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη – ΒΙΝΤΕΟ

Γαμπρός ο Παπαμιμίκος και νύφη η ανιψιά του Σαββίδη – ΦΩΤΟ

Στην Πιερία ο Σαμαράς για το γάμο του Παπαμιμίκου με την ανιψιά του Σαββίδη

Το εντυπωσιακό προσκλητήριο γάμου Παπαμιμίκου – Σαββίδη – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ