Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών απαντά στις “αποκαλύψεις” Ρουμελιώτη

Την αντίδραση του, στις δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα, ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, για τον Γιώργο Παπανδρέου, εκφράζει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε, ενώ παραπέμπει και σε ηχητικό απόσπασμα του κ. Ρουμελιώτη από το 2010. Αναλυτικά η ανακοίνωση:  

“Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, σχετικά με την υποκρισία και τη σκοπιμότητα που οδηγούν έναν αξιωματούχο και μάλιστα, εκπρόσωπο της χώρας σε διεθνή οργανισμό, να εκτίθεται δημοσίως…

Ιδού τι έλεγε ο κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης στο ρ/σ FLASH τον Δεκέμβριο του 2010, πριν δει φυσικά το  φως το «αληθινό».

Απολαύστε τον ιδιαίτερα από το τρίτο λεπτό και μετά να δηλώνει δημοσίως και με παρρησία, ότι «η Ελλάδα προχωράει ικανοποιητικά, αναγνωρίζονται οι προσπάθειες της, η Ελλάδα βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού, σερνόμασταν για δεκαετίες, ο Πρωθυπουργός (Γ. Παπανδρέου) επέδειξε τεράστιο πολιτικό θάρρος που αναγνωρίζεται διεθνώς».

Το ηχητικό ντοκουμέντο, αδιάψευστος μάρτυς – σε αντίθεση με τον κ. Ρουμελιώτη. Εδώ και δύο χρόνια, λέει τα αντίθετα. Γιατί άραγε; Ας απαντήσει ο ίδιος πότε έλεγε αλήθεια.

Σε κάθε περίπτωση όμως, ο κ. Ρουμελιώτης, αν συνεχίσει να επιμένει στις σημερινές αναφορές του, οφείλει να απαντήσει στο ακόλουθο απλό ερώτημα:

Γιατί δεν παραιτήθηκε;”

 

Ακούστε το ηχητικό

Πηγή βίντεο χρήστης youtube DIMITRIS KATRAG

 

Διαβάστε επίσης:

Το “καμπανάκι” του Παπανδρέου για τη διαπραγμάτευση και το μήνυμα στη Γεννηματά

Αποκαλύψεις “φωτιά” από τον Ρουμελιώτη για Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου – ΒΙΝΤΕΟ

Ρουμελιώτης: Οι μυστικές συναντήσεις πριν από το πρώτο μνημόνιο – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ