Το καρφί του Τσίπρα για τους πρώην “συντρόφους” της ΛΑΕ – ΒΙΝΤΕΟ

Κατά την ομιλία του στο 2ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας έριξε το «καρφί» του για τους πρώην συντρόφους της ΛΑΕ.  

«Στο πρώτο συνέδριο αποφασίσαμε να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κόμμα των μελών και όχι των ομάδων», είπε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Για δύο χρόνια από το 1ο συνέδριο μέχρι την αποχώρηση των πρώην συντρόφων μας ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε ως κόμμα με πολλά κόμματα με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό το κόμμα που είχε δομή συγκεντρωτισμού που αποχώρησε τον περασμένο Ιούλιο συντεταταγμένα», είπε ο Πρωθυπουργός.

«Στο όνομα του πλουραρισμού και της δημοκρατίας που δίνει καταστατικά δικαίωμα στη λειτουργία τάσεων, εμείς καταφέραμε να φθάσουμε στο αντίθετο άκρο η δημοκρατία να περιορίζεται εντός τάσεων και δυστυχώς εντός μηχανισμών. Και να συρρικνώνεται απολύτως, αφού τα μέλη που δεν επέλεγαν να εντάσσονται σε τάσεις, στην πραγματικότητα στερούνταν, ουσιαστικά, του δικαιώματος να λαμβάνουν μέρος στη λήψη των αποφάσεων», συμπλήρωσε.

«Φθάσαμε, μάλιστα, στο σημείο οι συνεδριάσεις των οργάνων μας να θυμίζουν συνεδριάσεις συνδικαλιστικών οργάνων, αφού κυρίως τη δύσκολη περίοδο για τον τόπο, οι πρώην σύντροφοι προσέρχονταν, αφού είχαν συνεδριάσει με συνδικαλιστές», επισήμανε ο Τσίπρας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Η χειρονομία που δείχνει τη σχέση του Τσίπρα με τον Καμμένο – ΦΩΤΟ

Tσίπρας: Θρίαμβος το δημοψήφισμα – ΒΙΝΤΕΟ

Ανάβει φωτιές διάλογος Πούτιν-Ολάντ για Τσίπρα και δραχμή – Διαψεύδει η Αθήνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ