Το καλάθι με τον τραχανά της κας Ταμήλου στην Γεωργία Σαμαρά

Το καλάθι με τον τραχανά της κας Ταμήλου στην Γεωργία Σαμαρά

Πολλά ήταν τα δώρα που δέχθηκε τελικά η Γεωργία Σαμαρά στο τσάι που διοργάνωσε για τις συζύγους των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, με την κα Ταμήλου να κλέβει την παράσταση με το καλάθι που δώρισε στη σύζυγο του Πρωθυπουργού και το οποίο, μεταξύ άλλων, περιείχε και τραχανά, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

«Τους παρακάλεσε η σύζυγός του πρωθυπουργού Γεωργία Σαμαρά να έρθουν οι σύζυγοι των βουλευτών χωρίς δώρα και ντύσιμο casual στο τσάι που τους παρέθεσε στην οικία της. Και οι περισσότερες ήρθαν και με δώρα και ντυμένες σαν να πήγαιναν σε γάμο! Αλλες της έφεραν μεταξωτά φουλάρια, άλλες κάτι για το σπίτι, ορισμένες βιβλία, αλλά η Στέλλα Ταμήλου έκανε τη διαφορά.

Πήγε στην πρωθυπουργική οικία φορτωμένη με ένα… καλάθι γεμάτο με αγροτικά προϊόντα των Τρικάλων. Είχε βάλει μέσα τσάι του βουνού, μέλι, μαρμελάδες και άφθονο… τραχανά. Και επειδή είναι large άνθρωπος, η κυρία Ταμήλου είχε και… δώρα bonus για τη σύζυγο του πρωθυπουργού: δύο βιβλία! Το ένα για τον Δήμο Τρικκαίων, που εξεδόθη όταν ο Μιχάλης Ταμήλος ήταν δήμαρχος, και το άλλο για το Μετέωρα».

 

Πηγή: tovima.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ