Τι συζήτησαν στο άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο της ΝΔ

Οι εξελίξεις στην οικονομία και η πορεία των διαπραγματεύσεων στο επίκεντρο του άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ, υπό τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Οι εξελίξεις στην οικονομία και η πορεία των διαπραγματεύσεων, εξετάστηκαν κατά τη συνεδρίαση του άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ, υπό τον Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς τόνισε «πως επιμονή στο λάθος, είναι το χειρότερο λαθος που μπορεί να κανει η κυβέρνηση» ενώ ήταν κοινή διαπιστωση ότι στενεύουν τα χρονικά περιθώρια. Οπως είπε ο κ. Σαμαράς «ελπίδα της ΝΔ είναι να προχωρήσει θετικά η διαπραγμάτευση και να βρεθεί λύση».

Σε ότι αφορά τα νομοσχέδια που θα καταθέσει το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση, αποφασίστηκε να τοποθετηθούν οι βουλευτές του κόμματος στις αρμόδιες επιτροπές.

Στη συνεδρίαση εκφράστηκε και η έντονη ανησυχία για τις αρνητικές, οπως τις χαρακτηρίζουν στη ΝΔ, εξελίξεις στο θέμα του αγωγού ΤΑP μετά και τη συνάντηση του Π. Λαφαζάνη με την πλευρά των Αζέρων.

Στο άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο συμμετείχαν οι κκ. Κ.Καραγκούνης, Αν.Παπαμιμίκος, Ευ.Μεϊμαράκης, Ι.Πλακιωτάκης, Ν.Κακλαμάνης, Κυρ.Μητσοτάκης, Ι.Βρούτσης και Αδ.Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης:

Κουμουτσάκος: Εξασθενεί η διαπραγματευτική θέση

Ο Άδωνις εξηγεί τι θα συμβεί αν η Ελλάδα επιστρέψει στη δραχμή – ΒΙΝΤΕΟ

Παυλόπουλος: Ο Πρόεδρος συμβολίζει την ενότητα στις δύσκολες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.