Τι είπε ο διοικητής της ΕΥΠ για τις παρακολουθήσεις

Τι είπε ο διοικητής της ΕΥΠ για τις παρακολουθήσεις

 

Αρνήθηκε ότι γίνονται παρακολουθήσεις βουλευτών ο διοικητής της ΕΥΠ, Θεόδωρος Δραβίλλας, κατά την ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής .

Σύμφωνα όσα μετέδωσε η Μαριτίνα Ζαφειριάδου στον Real Fm, ο κ. Δραβίλλας, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει αυτό το περίφημο βαλιτσάκι της ΕΥΠ και τόνισε ότι ο ίδιος δεν έχει δώσει εντολή για παρακολουθήσεις βουλευτών.

Επίσης σημείωσε ότι πρόκειται για αστήρικτη κατηγορία και θα ήταν τεχνικά αδύνατο να γίνονται παρακολουθήσεις, καθώς θα χρειάζονταν πολλές ώρες και προσωπικό που δεν έχουν στη διάθεσή τους.

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης φαίνεται αποφασισμένος να δώσει συνέχεια στο επεισόδιο που σημειώθηκε κατά την έναρξη της ακρόασης του διοικητή της ΕΥΠ, όταν βουλευτές – μέλη της Επιτροπής διαμαρτυρήθηκαν, διότι ο κ. Δραβίλλας προσήλθε συνοδευόμενος από πρόσωπα, την ταυτότητα των οποίων αρνήθηκε να αποκαλύψει στους βουλευτές.

Σύμφωνα με τον Real Fm, ο Απόστολος Κακλαμάνης θα εκφράσει τη διαμαρτυρία του στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη και θα του πει ότι το γεγονός αυτό είναι απαράδεκτο και δεν πρέπει να επαναληφθεί. 

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ