Τι απαντούν κύκλοι του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τον «εξαφανισμένο» πίνακα μετά την αποχώρηση Αυγενάκη

Απάντηση δίνουν κύκλοι του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με τον πίνακα που φέρεται να πήρε μαζί του ο Λευτέρης Αυγενάκης όταν παρέδωσε το χαρτοφυλάκιό του στον Κώστα Τσιάρα.

Χαρακτηρίζουν αναληθή τα σχετικά δημοσιεύματα και αναφέρουν ότι ο κ. Αυγενάκης κατά την αποχώρησή του από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΥΠΑΑΤ) πήρε μόνο όσα αντικείμενα ο ίδιος είχε φέρει από το προσωπικό γραφείο του.

Συνεχίζουν λέγοντας ότι οι πίνακες ζωγραφικές που ήταν αναρτημένοι στο γραφείο του Υπουργού κατά τη θητεία του κ. Αυγενάκη προέρχονταν από την προσωπική συλλογή του και ότι ήδη στη θέση τους έχουν αναρτηθεί οι πίνακες που παραδοσιακά κοσμούσαν το γραφείο του ΥΠΑΑΤ.

Σημειώνεται ότι σε ανάρτησή του ο πρώην αναπληρωτής Υγείας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης είχε ανεβάσει φωτογραφίες που όπως εξήγησε έφτασαν στον Τομέα Διαφάνειας του κόμματος και έδειχναν τον πίνακα που υπήρχε στο γραφείο του Υπουργού τόσο κατά τη θητεία των Βορίδη – Λιβανού όσο και σε εκείνη του Λευτέρη Αυγενάκη να μην υπάρχει πλέον. Ο κ. Πολάκης ζήτησε απαντήσεις και απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Κώστα Τσιάρα έγραψε στην ανάρτησή του:

«Αν ισχύει αυτή η καταγγελία, μεριμνήστε να επιστρέψει ο πίνακας στη θέση του. Είναι περιουσία του ελληνικού Δημοσίου, δηλ. του ελληνικού λαού».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ