Ο «εξαφανισμένος» πίνακας από το γραφείο του Αυγενάκη και η ανάρτηση Πολάκη

Ο “εξαφανισμένος” πίνακας από το γραφείο του πρώην Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρη Αυγενάκη βρίσκεται στο στόχαστρο του Παύλου Πολάκη, ζητώντας απαντήσεις.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, έφτασαν στα χέρια του τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ κάποιες φωτογραφίες που φέρουν την υπογραφή «Μέλη ΝΔ από αγροτικό χώρο» και συνοδεύονται από σημείωμα το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «μέχρι και τον πίνακα ζωγραφικής που βρήκε πίσω από το γραφείο του πήρε».

Στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στα social media ο Παύλος Πολάκης, φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος πίνακας υπήρχε επί Βορίδη και Λιβανού στο υπουργείο και ήταν στη θέση του και όταν ανέλαβε τα «ηνία» ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Αυγενάκης- πίνακας

Σε άλλη φωτογραφία, κατά την τελετή παραλαβής- παράδοσης στον νέο υπουργό, Κώστα Τσιάρα ο πίνακας έχει… εξαφανιστεί και έχει μείνει σκέτη η ξύλινη επιτοίχια επένδυση πίσω από το γραφείο.

Σε τρίτη φωτογραφία φαίνεται ένα φορτηγό να φορτώνει πράγματα και μεταξύ άλλων υπάρχει ένα μεγάλο δέμα που μοιάζει με πακεταρισμένο πίνακα.

Ο Παύλος Πολάκης τονίζει ότι οι φωτογραφίες συνοδεύονταν από το εξής σημείωμα: «Μέχρι και τον πίνακα ζωγραφικής που βρήκε πίσω από το γραφείο του πήρε. Την πρώτη ημέρα στο υπουργείο , την τελευταία στην παράδοση και κάτω το φορτηγάκι που φόρτωσε τα λάφυρα όπου αριστερά φαίνεται το μεγάλο δέμα που συσκεύασε τον πίνακα . Μπράβο στην κρητική λεβεντιά του ανδρός . Την επόμενη φορά ο Μητσοτάκης να τον τοποθετήσει στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους . Τρέμε νομισματοκοπείο».

Ο Παύλος Πολάκης απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστα Τσιάρα τονίζει: «Αν ισχύει αυτή η καταγγελία, μεριμνήστε να επιστρέψει ο πίνακας στη θέση του. Είναι περιουσία του ελληνικού Δημοσίου, δηλ. του ελληνικού λαού».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ