Θερμή υποδοχή στον Καραμανλή

Στα αγαπημένα του ορεινά έδρανα βρέθηκε χθες για παραπάνω από δύο ώρες ο Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην Πρωθυπουργός, ιδιαίτερα ευδιάθετος, έφτασε στη Βουλή το απόγευμα και παρακολούθησε στην αίθουσα της Ολομέλειας το πολιτικό μνημόσυνο για τον Θανάση Κανελλόπουλο.

Παρέμεινε όμως και στο μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης για τη σύσταση κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη συνταγματική αναθεώρηση –σ.σ.: εισηγητής της ΝΔ ήταν ο στενός τους συνεργάτης και υπουργός του Προκόπης Παυλόπουλος. Μάλιστα, σύμφωνα με τον αυτόπτη βουλευτή, προτού ο Παυλόπουλος ανέβει στο βήμα της Βουλής ο πρώην Πρόεδρος της ΝΔ, τον ρώτησε πόση ώρα θα μιλήσει. «Για δέκα λεπτά» του απάντησε ο Προκόπης για να εισπράξει το πείραγμα του Καραμανλή που ήταν του στυλ «μα για τόσο λίγο ήρθαμε να σε ακούσουμε;».

Δίπλα του κάθισαν βουλευτές του καραμανλικού μπλοκ, όπως ο Ανδρέας Κουτσούμπας, ο Σπύρος Ταλιαδούρος, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Δάνης Τζαμτζής. Στα γύρω έδρανα περικύκλωσαν τον Καραμανλή γαλάζιοι βουλευτές όπως ο Χρήστος Δήμας, ο Μάξιμος Σενετάκης, ο Κώστας Μαρκόπουλος, ο Διονύσης Σταμενίτης αλλά και ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Καλαντζής.

Εκτός από τους βουλευτές της ΝΔ, τον πρώην Πρωθυπουργό έσπευσαν να χαιρετήσουν εγκάρδια –εντός και εκτός Ολομέλειας- βουλευτές άλλων κομμάτων όπως ο Πύρρος Δήμας αλλά και η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

Πηγή: Τα Νέα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ