Θεόδωρος Καράογλου: «Ένιωσα φόβο και τρόμο – Χρωστάω την ζωή μου στη γυναίκα μου» – ΒΙΝΤΕΟ

Μια δύσκολη προσωπική εμπειρία αποκάλυψε ότι βίωσε, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου. Όπως αποκάλυψε, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, και μάλιστα λίγες ημέρες πριν από τον γάμο του γιου του.

«Στις 3 Αυγούστου, η γυναίκα μου ανακάλυψε ότι η δεξιά θηλή του στήθους έχει πάρει αντιστροφή προς τα μέσα. Θορυβήθηκε γιατί οι γυναίκες είναι πολύ ευαίσθητες στα ζητήματα που αφορούν τον καρκίνο του μαστού και με μεγάλη πίεση με πήγε την επόμενη ημέρα στον γιατρό» ανέφερε ο Θεόδωρος Καραόγλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Ο γιατρός έκανε υπέρηχο και βιοψία και αποδείχθηκε ότι υπήρχε καρκίνος στον δεξιό μαστό, κάτι που είναι πολύ σπάνιο στους άνδρες» πρόσθεσε.

Ο γιατρός είπε στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ότι πρέπει να χειρουργηθεί αμέσως. Εκείνος αποφάσισε να μην το πει σε κανέναν, καθώς σε λίγες ημέρες παντρευόταν ο γιος του. Το κλίμα στην οικογένεια ήταν γιορτινό και δεν ήθελε να το χαλάσει.

«Ένιωσα φόβο και τρόμο» εξομολογήθηκε ο κ. Καράογλου και συνέχισε: «είμαι από τους ανθρώπους που φοβάται πάρα πολύ τους γιατρούς». «Δεν είχα ποτέ επαφή με νοσοκομεία. Όλες μου οι προσπάθειες να μπω σε κάποιο νοσοκομείο κατέληξαν σε λιποθυμία. Αυτό οφείλεται σε ένα τραυματικό σοκ που είχα σε πολύ μικρή ηλικία, όταν στα 12 μου ενημερώθηκα ότι η μητέρα μου έχει καρκίνο και στα 14 μου την έχασα» αποκάλυψε ο βουλευτής της ΝΔ.

Τέσσερις ημέρες μετά τον γάμο του γιου του, ο κ. Καράογλου χειρουργήθηκε, ο όγκος αφαιρέθηκε και όλα πήγαν καλά.

«Η γυναίκα μου είναι ο φύλακας άγγελός μου. Ήταν ακλόνητο στήριγμα δίπλα μου. Βράχος. Θεωρώ ότι της χρωστάω τη ζωή μου» ανέφερε ο κ. Καράογλου και τόνισε ότι «όλοι πρέπει να ψαχνόμαστε και να κάνουμε προληπτικές εξετάσεις γιατί η πρόληψη σώζει ζωές».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ