Θεοδωράκης στον ΑΝΤ1: Το Ποτάμι είναι η πιο αγνή κεντρώα δύναμη στην Ελλάδα

«Ο κόσμος έχει βγάλει τα συμπεράσματα του σε σχέση με τις παλιές πολιτικές δυνάμεις. Έχει αγανακτήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θυμάται και τι έκαναν παλιοί υπουργοί. Άρα, δεν υπάρχει άλλη δύναμη, πέρα από Το Ποτάμι, που να εκφράζει το κέντρο. Το Ποτάμι είναι η μόνη κεντρώα δύναμη, που δεν έχει σχέση με την διακυβέρνηση στο παρελθόν», είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, απαντώντας στα ερωτήματα του Νίκου Χατζηνικολάου.

Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο επικεφαλής Του Ποταμιού, «το 2014 με την ορμή του καινούριου – κι επιπόλαια ίσως – είπαμε πολλά πράγματα για την Ευρώπη, όπως η φορολόγηση μεγάλων κολοσσών, την οποία υλοποίησε μετά από χρόνια η Ένωση». «Η Ευρώπη έχει πολλά προβλήματα, αλλά δεν υπάρχει σήμερα άλλο «σπίτι» πέρα από την Ευρώπη. Άρα, συμμαχία με την Ευρώπη, αλλά ποια Ευρώπη; Την αναγεννημένη Ευρώπη, μια Ευρώπη που θα ενισχύει τις επιχειρήσεις και θα συμβάλει στην ανάπτυξη», επεσήμανε ο κ. Θεοδωράκης.

Όπως σημείωσε ο επικεφαλής Του Ποταμιού, «δεν έχουμε κανέναν λόγο οι Έλληνες να βλέπουμε αυτήν την πολιτική κάλπη ως το πρώτο ημίχρονο της κάλπης των εθνικών εκλογών. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα επιδοκιμάσει τους παλιούς υπουργούς και τα στελέχη της δεξιάς; Οι πολίτες δεν πρέπει να επιβεβαιώσουν το προηγούμενο καθεστώς, επειδή θέλουν να αποδοκιμάσουν την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Θεοδωράκης δεν απέκλεισε μελλοντικά να είναι υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας πάντως ότι θα συνεργαστεί με οποιονδήποτε για το καλό του τόπου.

Αναφορικά με τα ποσοστά του κόμματος του, είπε ότι όσο περιοδεύει στην Αθήνα είναι ανήσυχος, όμως είναι εντελώς διαφορετική η εικόνα που εισπράττει από την περιφέρεια, λέγοντας ότι ο κόσμος εκτιμά τα πρόσωπα που απαρτίζουν το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, τα οποία όπως υποστήριξε «δεν είναι από τον πάγκο», αλλά στελέχη και άνθρωποι της πρώτης γραμμής.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ