Θεοδωράκης: Η Ελλάδα έχει ανάγκη τον ζωογόνο αέρα που έρχεται από το Ποτάμι – ΒΙΝΤΕΟ

Μήνυμα τρεις ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες έστειλε ο Σταύρος Θεοδωράκης προς τους ανοιχτόμυαλους, τους προοδευτικούς, τους φιλελεύθερους, τους κεντροδεξιούς και κεντροαριστερούς ψηφοφόρους να τολμήσουν, γυρίσουν την πλάτη στο παλιό, να κάνουν τη διαφορά και να ψηφίσουν Ποτάμι.

«Καμία ψήφος χαμένη! Όχι στη χαλαρή ψήφο. Όχι στην ψήφο από συνήθεια. Όχι στην ψήφο της αδράνειας. Διεκδικούμε την αποφασισμένη ψήφο. Διεκδικούμε αυτούς που ξέρουν ότι οι δυναμικές μειοψηφίες αλλάζουν τον κόσμο” είπε χαρακτηριστικά.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού κάλεσε τους πολίτες να πάνε στην κάλπη χαμογελαστοί, όχι σαν να παίρνουν – όπως είπε – ένα πικρό φάρμακο, να αποδοκιμάσουν τον Σύριζα και να μην μαυρίσουν τη ψυχή τους επιβραβεύοντας τους υπουργούς του παρελθόντος. “Η Ελλάδα έχει ανάγκη τον ζωογόνο αέρα που έρχεται από το Ποτάμι” τόνισε.

Άσκησε σκληρή κριτική στον κ. Τσίπρα που δίχασε τους Έλληνες, μιλούσε για γερμανοτσολιάδες, επικρίνοντας παράλληλα τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος στις τελευταίες του ομιλίες ζητά από τον κόσμο να μη ψηφίσουν το Ποτάμι και το ΚΙΝΑΛ. “Τόσο ενωτικός πια” σχολίασε σχετικά.

Απάντησε στο ερώτημα “γιατί Ποτάμι στις ευρωεκλογές”, λέγοντας ότι το Ποτάμι έχει σχέδιο για την Ευρώπη – το σχέδιο της Αναγέννησης του Εμανουέλ Μακρόν αλλά και του Φερχοφστάντ – και είναι η μόνη δύναμη που καταψηφίζει τις κρατικίστικες επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Αναφερόμενος στα “προεκλογικά δώρα” του κ. Τσίπρα αλλά και το διαχρονικό κομματικό κράτος, είπε και τόνισε: “Ψηφίζοντας Ποτάμι, κλείνεις τον δρόμο στον ΣΥΡΙΖΑΙΟ Γκρούεζα, στον Νεοδημοκράτη Γκρούεζα, στον Πασόκο Γκρούεζα”. Θυμίζοντας τον κινηματογραφικό κομματάρχη Γκρούεζα που ενσάρκωσε ο Παπαγιαννόπουλος στην ταινία “Υπάρχει και φιλότιμο” με τον Κωνσταντάρα – Μαυρογιαλούρο.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης χαιρέτησε το γεγονός ότι το κόμμα του Εμανουέλ Μακρόν ζήτησε από τους Γάλλους που ζουν στην Ελλάδα και τους Έλληνες που ζουν στη Γαλλία να ψηφίσουν Ποτάμι στις ευρωεκλογές.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.