“Θέλουμε την εμπειρία του Παπανδρέου”

“Θέλουμε την εμπειρία του Παπανδρέου”

 

“Δεν αλλάζει το πρόγραμμα” αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση οι διοργανωτές του συνεδρίου TEDGlobal, όπου έχει προσκληθεί να μιλήσει ο Γιώργος Παπανδρέου, επισημαίνοντας ότι η εμπειρία του πρώην Πρωθυπουργού είναι πολύτιμη.

 

Απαντώντας σε όσους έχουν υπογράψει ηλεκτρονικά κατά της επίσκεψης του Γιώργου Παπανδρέου στο Εδιμβούργο, οι διοργανωτές  του συνεδρίου απαντούν:

“Με όλο τον σεβασμό σε εκείνους που έχουν υπογράψει την αναφορά, το πρόγραμμα του TEDGlobal δεν θα αλλάξει. Η εμπειρία του κ. Παπανδρέου, ως πρώην Πρωθυπουργός της χώρας του, κατά τη διάρκεια μιας περιόδου πολιτικής και οικονομικής αναταραχής, είναι μία ενδιαφέρουσα πτυχή στο πλαίσιο των ευρύτερων προβλημάτων που συνεχίζουν να ταλανίζουν την Ευρώπη.Γι’ αυτό τον κάλεσαμε να συμμετάσχει στο TEDGlobal”.

Οι διοργανωτές, διευκρινίζουν στην ανακοίνωσή τους ότι όσοι πολιτικοί προσκαλούνται  στο συνέδριο, καλούνται να πραγματοποιήσουν ομιλίες βασισμένες στις ιδέες και τις γνώσεις τους και όχι στον “κομματισμό”.  “Και όπως όλοι οι ομιλητές μας, ο κ. Παπανδρέου δεν πληρώνεται για να μιλήσει στο TEDGlobal”, υπογραμμίζουν.

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ