Θάνος Τζήμερος: «Δεν σχολίασα την προσωπική ζωή της Ζαχαράκη» – Νέες αναρτήσεις στα social media

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το σεξιστικό σχόλιο για την Σοφία Ζαχαράκη, ο Θάνος Τζήμερος προχώρησε σε νέες αναρτήσεις στα social media. Τονίζει ότι δεν έχει κατεβάσει καμία από τις προηγούμενες αναρτήσεις του και ισχυρίζεται ότι δεν σχολίασε την προσωπική ζωή της νέας υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

«Κανένα σχόλιο δεν κατέβασα, μεροκαματιάρηδες αλήτες της βιομηχανίας λάσπης (ή αγιογραφίας – ανάλογα ποιος πληρώνει) που αυτοσυστήνεστε ως δημοσιογράφοι. Έγραψα ένα σχόλιο στο twitter και δύο μεγαλύτερα στο FB. Εκεί είναι και τα τρία. Ξεκινήστε από τα βασικά, γελοία ανθρωπάρια» αναφέρει ο Θάνος Τζήμερος.

Σε δεύτερη ανάρτηση, ο Θάνος Τζήμερος ισχυρίζεται ότι το σχόλιό του δεν ήταν για την προσωπική ζωή της κ. Ζαχαράκη, καθώς -όπως λέει- και εκείνος παντρεύτηκε στα 51 και απέκτησε παιδί στα 53, αλλά για την επιλογή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την ίδρυση του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, το οποίο χαρακτηρίζει άχρηστο.

«Πώς να εξηγήσεις σε μπαμπουίνους ότι δεν σχολίασα την προσωπική ζωή της Ζαχαράκη (όταν μάλιστα παντρεύτηκα στα 51 και απέκτησα παιδί στα 53) αλλά την επιλογή του ΚΜ για την ίδρυση ενός άχρηστου Υπουργείου, και τη σημειολογική γκάφα για την επιλογή του/της επικεφαλής».

«Η τοποθέτησή του έχει προκαλέσει πάντως θύελλα αντιδράσεων στα social media. Ένας άθλιος τύπος! Ντροπή , οργή και θλίψη για «ανθρώπους» σαν τον Τζήμερο.
Είμαστε με την Σοφία Ζαχαράκη, με όλες τις Σοφίες!» έγραψε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Άγαμη και άτεκνη» χαρακτήρισε ο Θ. Τζήμερος τη Σοφία Ζαχαράκη που αναλαμβάνει από σήμερα το υπουργείο Οικογένειας. Δήλωση σεξιστική που χαρακτηρίζει τον εκφραστή της κι όχι τη νέα Υπουργό. Είμαστε στο πλευρό της, έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ