Θάνος Πλεύρης: Οι πρώτες δηλώσεις του νέου υπουργού Υγείας και το μήνυμα στους ανεμβολίαστους

Ο Θάνος Πλεύρης, που αναλαμβάνει καθήκοντα υπουργού Υγείας, έκανε λόγο για “μεγάλη ευθύνη” στις πρώτες δηλώσεις του, έπειτα από τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης που ανακοινώθηκε σήμερα.

Προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, ο Θάνος Πλεύρης τόνισε: “τώρα πολλή δουλειά και λίγα λόγια. Η πολλή δουλειά συνεχίζεται, δεν σταματά το κυβερνητικό έργο, συνεχίζεται όπως ακριβώς ξεκίνησε”.

Κληθείς να στείλει ένα μήνυμα στους ανεμβολίαστους, είπε ότι “από έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει βρεθεί διασωληνωμένος, δίνω το μήνυμα ότι είμαι δίπλα στους ανθρώπους αυτή τη στιγμή που βρίσκονται στη ΜΕΘ, δίπλα στις οικογένειές τους και να ακούσουν όσοι διστάζουν για να μην βρεθούν σε αυτή την θέση. Πρέπει να εμβολιαστούμε για την υγεία μας πρώτα απ’ όλα και μετά και για το κοινωνικό σύνολο. Από έναν άνθρωπο που έχει περάσει από τη θέση της ΜΕΘ”.

Δείτε το βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη:

Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου μετά την ορκωμοσία του ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης δήλωσε: «Είναι το υπουργείο που δεν σταματάει η δουλειά, συνεχίζεται το κυβερνητικό έργο. Είπαμε πολλή δουλειά, λίγα λόγια και πάνω απ’ όλα βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή και πρέπει και να πείσουμε τους συμπολίτες μας αλλά και βοηθήσουμε όλους όσους είναι στο σύστημα».

Για την αυριανή ημέρα που θα εφαρμοστεί ο νόμος για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στις δομές υγείας ο κ. Πλεύρης ανέφερε: «Ξημερώνει δύσκολη ημέρα αλλά πάντοτε υπάρχει λύση για όλα τα προβλήματα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ