Θα μιλήσει ο Καραμανλής

Δημόσια δήλωση στήριξης στον Αντώνη Σαμαρά, αναμένεται να κάνει τις επόμενες ημέρες ο Κώστας Καραμανλής, προκειμένου να στείλει μήνυμα στους κεντροδεξιούς και δεξιούς ψηφοφόρους ότι η παράταξη εκφράζεται από τη ΝΔ και πρέπει να στηριχθεί στις εκλογές της 6ης Μαϊου.

Αρχικά υπήρξε σκέψη να προβεί ο κ. Καραμανλής σε δήλωση την ημέρα των εκλογών, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, όμως τελικά αποφάσισε να γίνει νωρίτερα για να επιτευχθεί στο μέγιστο βαθμό η αναγκαία συσπείρωση. Στις συνομιλίες που έχει ο πρών πρωθυπουργός εμφανίζεται πεπεισμένος πως μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να κάνει την ανατροπή και να συσπειρωθεί ο κόσμος γύρω από τη Ν.Δ. και τονίζει πως τα άλλα κόμματα που προέρχονται από τα σπλάχνα της Ν.Δ. δεν βοηθάνε.  

Επίσης, ο κ. Καραμανλής πιστεύει ότι στο τέλος μπροστά στην κάλπη, θα επικρατήσει η λογική μπροστά στην κάλπη, παρά την οργή και την απογοήτευση των πολιτών.

Ο Κώστας Καραμανλής, που ενημερώθηκε το μεσημέρι από τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη στο πολιτικό του γραφείο για την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα, θα κάνει μια ακόμα κίνηση υποστήριξης του κ. Σαμαρά. Θα δώσει το παρών στην ομιλία του προέδρου της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη στις 2 Μαϊου. Πηγή: tovima.gr    

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ