Τατσόπουλος: Η Τζάκρη έχει το «σύνδρομο του Γενίτσαρου» – Σώγαμπρος ο Κασσελάκης στον ΣΥΡΙΖΑ

Τις δηλώσεις της Θεοδώρας Τζάκρη που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων και τις γενικότερες εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, «την Θεοδώρα Τζάκρη την γνωρίζω από το Στρασβούργο, όταν ήμασταν μαζί στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Εκείνη ήταν στο ΠΑΣΟΚ εκείνον τον καιρό. Εκεί η Θεοδώρα Τζάκρη ήταν ένας πρόσχαρος, αλέγρος άνθρωπος, έξω καρδιά».

Ο κ. Τατσόπουλος σχολιάζοντας τις δηλώσεις της στην εκπομπή «Σήμερα», είπε ότι «η εικόνα που είχε είναι τόσο ξένη προς την ιδιοσυγκρασία ενός χαλαρού και ευχάριστου ανθρώπου που εγώ όλο αυτό το έχω βαφτίσει «το σύνδρομο του Γενίτσαρου». Αυτό δεν αφορά μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όλα τα κόμματα και τους «εισοδιστές».

Σε άλλο σημείο ο Πέτρος Τατσόπουλος τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα «μαγαζί» που χτίστηκε δύσκολα: πήγε από το 4% στο 17% και μετά στο 35% και ξέρουν καλά ότι αν φύγουν κάποιοι άνθρωποι θα αρχίσουν ξανά από την αρχή, από το 3%. Δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν αυτό το θέμα. Κανείς δεν θέλει τον μουντζούρη στα χέρια του και κανείς δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη διάσπασης του κόμματος. Η Κεντρική Επιτροπή θα είναι ένα κριτήριο για το τι θα συμβεί. Όταν έχεις ένα τέτοιο κλίμα, δεν ρίχνεις λάδι στη φωτιά».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο Κασσελάκης δεν είναι σαν τον Αλέξη Τσίπρα, που ήταν μέσα, που έχει φτιάξει το μαγαζί και μπορούσε να έρθει σε σύγκρουση. Έχουμε έναν αλεξιπτωτιστή από άλλον χώρο, έναν σώγαμπρο που μπαίνει στο κόμμα με εκλογές, αλλά χωρίς καμία περγαμηνή».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ