Τασούλας: Η χώρα έχει εναλλακτική λύση…

«Η επόμενη ημέρα του πρώτου γύρου είναι πως είχαμε μία ευχάριστη έκπληξη από τον απροσδόκητο -για να μην κάνουμε τους έξυπνους, να το παραδεχθούμε- μεγάλο αριθμό των φίλων και οπαδών, που ήλθαν να ψηφίσουν», δήλωσε ο Κώστας Τασούλας στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στον Realfm 97,8 αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα του πρώτου γύρου της εκλογικής διαδικασίας στη ΝΔ.

Και πρόσθεσε: «Αυτό έχει να κάνει και με το χουνέρι που έγινε στην πρώτη απόπειρα και επίσης έχει να κάνει με την ανθρώπινη φύση που προτιμά να εκπλήσσεται ευχάριστα παρά δυσάρεστα. Είχαμε προετοιμαστεί για κάτι όχι τόσο συναρπαστικό γιατί νιώθαμε τη στεναχώρια και το παράπονο που προκάλεσε στους φίλους μας αυτό το τεχνικό φιάσκο το οποίο εν συνεχεία μετετράπη σε πολιτικό, λόγω του ότι στη συνέχεια αρπάχτηκαν οι υποψήφιοι μεταξύ τους και ολοκληρώθηκε η κακή εικόνα.

Ωστόσο, βλέπουμε ότι αυτό το πείσμα, αυτή η εμμονή, αυτή η επιθυμία των φίλων και οπαδών της ΝΔ να διαδηλώσουν με τη συμμετοχή που ήταν ένα ξεχωριστό μήνυμα πέραν της προτίμησης που εξεδήλωσαν. Πέραν δηλαδή από το ότι έβγαλαν πρώτο τον Μεϊμαράκη ή δεύτερο τον Μητσοτάκη κ.λπ. Πέραν των προτιμήσεων έδωσαν ως σύνολο, όλοι μαζί, μία ισχυρή πολιτική υπόμνηση ότι η χώρα δικαιούται, οφείλει και έχει εναλλακτική λύση για τη σημερινή δύσκολη περίοδο που περνάει».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ