Τάσος Χατζηβασιλείου: Ο βουλευτής της ΝΔ περιγράφει σε ανάρτησή του την συγκλονιστική εμπειρία που έζησε στο Ισραήλ – ΒΙΝΤΕΟ

Τον πόλεμο στο Ισραήλ βίωσε από κοντά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου, ο οποίος συμμετέχει σε αποστολή βουλευτών από ευρωπαϊκές χώρες, στο Τελ Αβίβ.

«Επιστρέφοντας απόψε με τους συναδέλφους βουλευτές και τα στελέχη της Αμερικανο Εβραϊκής Επιτροπής από τη Ραχάτ στο Τελ Αβίβ, ξαφνικά ήχησαν οι σειρήνες του πολέμου. Μας ζητήθηκε να κατέβουμε από τα οχήματα και να ξαπλώσουμε στην άκρη του αυτοκινητοδρόμου. Οι ρουκέτες της Χαμάς ακούγονταν η μία μετά την άλλη καθώς αναχαιτίζονταν από το Iron Dome» έγραψε ο ίδιος σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, η οποία συνοδεύεται από σχετικό βίντεο.

Η ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ

«Συγκλονιστική εμπειρία πριν από λίγο στο Ισραήλ.

Βρίσκομαι από το μεσημέρι στο Ισραήλ, συμμετέχοντας σε αποστολή βουλευτών από ευρωπαϊκές χώρες, για να δούμε από κοντά την κατάσταση στο πεδίο.

Επιστρέφοντας απόψε με τους συναδέλφους βουλευτές και τα στελέχη του American Jewish Committee από τη Ραχάτ στο Τελ Αβίβ, ξαφνικά ήχησαν οι σειρήνες του πολέμου.

Μας ζητήθηκε να κατέβουμε από τα οχήματα και να ξαπλώσουμε στην άκρη του αυτοκινητοδρόμου.

Οι ρουκέτες της Χαμάς ακούγονταν η μία μετά την άλλη, καθώς αναχαιτίζονταν από το Iron Dome.

Είναι αναγκαία η συνεννόηση για την ειρήνη!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ