Ταραντίλης: Ελπίζουμε πως δεν θα χρειαστεί παράταση του lockdown στην Αττική

Στον κορονοϊό, τα επιδημιολογικά δεδομένα, αλλά και στο σενάριο για παράταση του lockdown στην Αττική αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης.

“Τα αποτελέσματα δείχνουν μια σταθεροποίηση της κατάστασης. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα γίνει καλύτερη ώστε να μην χρειαστεί παράταση του lockdown” τόνισε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Επικαλούμενος τα όσα είπε την Τετάρτη ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο κ. Ταραντίλης επεσήμανε ότι οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές και δεν παρατηρείται αύξηση στις νοσηλείες, οι οποίες αποτελούν ουσιαστικά το μέρος που αντλούνται τα περιστατικά που εισάγονται στις ΜΕΘ.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο υπάρχει μια σταθεροποίηση, οπότε αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κίνδυνος να επιδεινωθεί η κατάσταση στα νοσοκομεία. «Ελπίζουμε ότι τα αποτελέσματα και η εμπειρία δείχνει πως ένα lockdown όπως αυτό που επιβλήθηκε στην Αττική θα οδηγήσει σε καλυτέρευση των αποτελεσμάτων και δεν θα χρειαστεί παράταση των περιοριστικών μέτρων», τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ