Τάκης Κατσαρός: Να υποβάλει την παραίτησή του ο Κασσελάκης – «Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα»

Την εκτίμηση πως ο Στέφανος Κασσελάκης προσπαθεί να επιβεβαιωθεί με τις διαγραφές εξέφρασε ο Τάκης Κατσαρός, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι ένα φαινόμενο σύνηθες, αυτό που αποκαλούμε άνοδος της ασημαντότητας. Ψάχνει έναν τρόπο να επιβεβαιωθεί καταφερόμενος σημαντικών στελεχών με τεράστια προσφορά στο κόμμα. Προσπαθεί να επιβεβαιώσει, σε μία κατάσταση απελπιστική γι’ αυτόν, την ηγεσία του» τόνισε στο MEGA ο κ. Κατσαρός και πρόσθεσε: «Ο  Στέφανος Κασσελάκης θα πρέπει να παραπεμφθεί στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος».

Ώρα μηδέν για τον ΣΥΡΙΖΑ: Σε θέση μάχης ενόψει της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου

«Δεν μπορεί να καταφέρεται με τεράστια έλλειψη σεβασμού στην ιστορία του ΣΥΡΙΖΑ, σε αυτούς που δημιούργησαν τον ΣΥΡΙΖΑ, για να τον βρει ο κ. Κασσελάκης. Είναι αυτό που λέμε “ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα”», είπε.

«Να υποβάλει την παραίτησή του ο Κασσελάκης»

Ακόμη, ανέφερε πως κανένας δεν θα ψηφίσει τη διαγραφή των ιστορικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ – Πήραν θέση Ξανθός και Σταθάκης: «Το κόμμα έχει καταστεί αρχηγοκεντρικό» – Κείμενο 117 μελών από την Κρήτη

«Βρίσκεται σε τεράστιο αδιέξοδο και η μόνη λύση θα ήταν να υποβάλει όσο πιο γρήγορα την παραίτησή του», δήλωσε.

Μεταξύ άλλων το στέλεχος του κόμματος σχολίασε πως ο Στέφανος Κασσελάκης επιδείκνυε τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ, ενώ θα έπρεπε να κάνει αγώνα για τον πόλεμο στο Ισραήλ και την ακρίβεια που μαστίζει τη χώρα μας.

ΣΥΡΙΖΑ – Κωτσακάς: Η Επιτροπή Δεοντολογίας και μόνο θα αποφασίσει για τις διαγραφές

«Ο Τσίπρας έχει μεγάλες ευθύνες»

Από τα πυρά του δεν ξέφυγε και ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με τον κ. Κατσαρό να τονίζει  πως έχει ευθύνη για την εκλογή του νέου προέδρου.

«Ο Αλέξης Τσίπρας έχει τις ευθύνες του κι επειδή έχει μεγάλες ευθύνες για τον τρόπο εκλογής που εκείνος επέβαλε, πιστεύω θα έπρεπε να πάρει θέση», δήλωσε.

«Ο κ. Κασσελάκης είναι φανερό ότι ξεφουσκώνει. Πρέπει να διευκολύνει και ο ίδιος με την παραίτησή του. Ο ίδιος είχε πει ότι η πολιτική για εκείνον είναι ένα διάλειμμα ανάμεσα στις επιχειρηματικές του ενασχολήσεις. Δεν κράτησε αρκετά αυτό το διάλειμμα; Ας γυρίσει πίσω στις επιχειρήσεις του και του εύχομαι καλή επιτυχία», κατέληξε.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ