Τα «έψαλαν» στον Χαρακόπουλο

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξιμος Χαρακόπουλος... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Τα «έψαλαν» στον Χαρακόπουλο

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξιμος Χαρακόπουλος δέχθηκε στο γραφείο του, τους προσκόπους και το σύλλογο φίλων βυζαντινής και δημοτικής μουσικής Λάρισας, οι οποίοι του έψαλλαν τα κάλαντα και του ευχήθηκαν τα Χρόνια Πολλά.

Ο κ. Χαρακόπουλος αφού ευχαρίστησε τα παιδιά και τα μέλη του συλλόγου, δήλωσε:

«Τα Χριστούγεννα, η κατεξοχήν γιορτή της αγάπης είναι ευκαιρία για να ξαναδούμε την πορεία της ζωής μας. Να ιεραρχήσουμε εκ νέου τις αληθινές αξίες και τις σταθερές αναφορές. Να βρεθούμε κοντά στους αγαπημένους μας, και με νέες δυνάμεις να ατενίσουμε το αύριο.

Είμαι βέβαιος ότι, παρά τις δυσκολίες, παρά τις αντιξοότητες, παρά τα εμπόδια, κι ως ελληνισμός θα βγούμε πιο ισχυροί από την κρίση που μας κλυδωνίζει τα τελευταία χρόνια. Με αυτοπεποίθηση, κοινωνική αλληλεγγύη και πίστη στις αρχές μας, στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

Στέκομαι ιδιαίτερα στην αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους από την κρίση συνανθρώπους μας, που αποτελεί, πιστεύω, και το κύριο νόημα των Χριστουγέννων. Είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο ότι η εκδήλωση δράσεων αλληλεγγύης αυξάνεται σταθερά στην πατρίδα μας από φορείς, όπως των προσκόπων που σήμερα μας επισκέπτονται, αλλά και της Εκκλησίας, φιλανθρωπικών συλλόγων και κυρίως συμπολιτών μας, που επιλέγουν την ανωνυμία. Καλά Χριστούγεννα με υγεία και δύναμη. Χρόνια πολλά».

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.