ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο για την επιλογή της Πόπης Τσαπανίδου στη θέση του Νάσου Ηλιόπουλου

Η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία παραιτήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN όπου παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, είναι τελικά το πρόσωπο που επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για να αντικαταστήσει τον Νάσο Ηλιόπουλο, ο οποίος θα δώσει τη μάχη του σταυρού στην Α’ Αθηνών.

Πόπη Τσαπανίδου: Γιατί δέχτηκα την πρόταση να γίνω εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Όπως είπε χθες ο Αλέξης Τσίπρας η κα Τσαπανίδου αναλαμβάνει το πόστο του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», έπειτα από συμφωνία με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, θα τοποθετηθεί και σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Η αποχώρηση του Νάσου Ηλιόπουλου από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν προδιαγεγραμμένη και γνωστή εδώ και καιρό, όπως και ότι ο κ. Ηλιόπουλος στις επικείμενες εκλογές θα κατέβει στην Α’ Αθηνών.

Οικονόμου: Η ευχή στην νέα εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο «Ελεύθερος Τύπος», η Πόπη Τσαπανίδου δεν ήταν η πρώτη επιλογή του κ. Τσίπρα, ο οποίος πάντως είχε αποφασίσει εδώ και καιρό ότι στη θέση του εκπροσώπου Τύπου σε προεκλογική περίοδο θα είναι δημοσιογράφος.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ εισέπραξε τουλάχιστον δύο ευγενικές αρνήσεις από δημοσιογράφους στους οποίους πρότεινε τη θέση του κ. Ηλιόπουλου στην κρίσιμη προεκλογική περίοδο.

Τέλος από το OPEN η Πόπη Τσαπανίδου – Η ανακοίνωση του καναλιού

Ήταν κι εκείνοι πολύ γνωστοί στο ευρύ κοινό δημοσιογράφοι, ένας άνδρας και μία γυναίκα, που υπηρετούσαν και τον δεύτερο στόχο του κ. Τσίπρα για τη θέση του εκπροσώπου Τύπου. Να μην είναι τόσο στενά ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και η επιλογή του να σηματοδοτεί και τη διεύρυνση προς το Κέντρο.

Πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι ο στενός κύκλος των συνεργατών του κ. Τσίπρα δεν έμαθε χθες τη νέα εκπρόσωπο του κόμματος, καθώς γνώριζε ποια ήταν ήδη από την περασμένη εβδομάδα.

Αλέξης Τσίπρας: Η ανακοίνωση για την Πόπη Τσαπανίδου

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ