ΣΥΡΙΖΑ σε Πέτσα: Ο λαός έχει μνήμη και θυμάται ποιοι ξέπλεναν τους νεοναζί

Απάντηση στις δηλώσεις που έκανε σήμερα ο Στέλιος Πέτσας σχετικά με τη Χρυσή Αυγή και το πρωτοσέλιδο της “Αυγής” δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ δια του εκπροσώπου Τύπου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως “ο λαός έχει μνήμη και θυμάται ποιοι ξέπλεναν τους νεοναζί”.

Σε σχετική ανακοίνωση, ο Νάσος Ηλιόπουλος υποστηρίζει πως “με πρωτοφανή συντονισμό, η Ν.Δ. και οι καλοθελητές της λίστας Πέτσα προσπαθούν να συκοφαντήσουν την “Αυγή”, την Αριστερά και τους κοινωνικούς αγώνες για σχέσεις με τους νεοναζί εγκληματίες. Φανερώνουν έτσι ότι το βασικό τους άγχος ποτέ δεν ήταν η καταδίκη των νεοναζί”.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ “υπενθυμίζει” ότι “δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, όταν ο κ. Μητσοτάκης, εν μέσω της διεξαγωγής της δίκης, είχε χαρακτηριστικά πει “η Χ.Α. είναι σαν να μην υπάρχει” και είχε χρησιμοποιήσει ξανά τη θεωρία των δύο άκρων. Δήλωση για την οποία πανηγύριζαν οι υπόδικοι τότε νεοναζί. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τα συγκροτήματα που συστηματικά ξέπλεναν τους νεοναζί, με στημένα ρεπορτάζ για προστασία ηλικιωμένων στα ΑΤΜ”.

Καταλήγοντας αναφέρει: “Η ΝΔ., που βρέθηκε με τους νεοναζί στα συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, που λίγες μέρες πριν από την απόφαση διόρισε παράνομα την Ζαρούλια στη Βουλή και που ο γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά συνομιλούσε με τους Χρυσαυγίτες, καλό θα ήταν να είναι πιο προσεκτική”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.