ΣΥΡΙΖΑ: Περιμένουμε απαντήσεις για τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν έχουν καμία ουσιαστική διαφορά

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις δηλώσεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ότι δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σε θεμελιώδη ζητήματα.

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε χθες βράδυ ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν έχουν καμία ουσιαστική διαφορά. Ρωτάμε λοιπόν τον κ. Μητσοτάκη. Ισχύει αυτό που λέει ο ίδιος, ότι με το ΠΑΣΟΚ τον χωρίζουν τεράστιες διάφορες και ότι είναι παρακολούθημα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ;  Ή ισχύει αυτό που λέει ο πρώην υπουργός του και υποψήφιος με τη ΝΔ κ. Χρυσοχοΐδης και άρα θα φτιάξουν μαζί κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ; Περιμένουμε απαντήσεις».

Σημειώνεται ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε στον ΣΚΑΙ ότι: «Νιώθω ότι υπηρετώ πολιτικές οι οποίες είναι πάρα πολύ συγγενείς με αυτά που υπηρετούσα το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Νιώθω ότι τα κόμματα από το 2000 και μετά και όσο ενσωματωνόμαστε στην Ευρώπη, οι πολιτικές δεν αλλάζουν. Αν εσείς μου βρείτε κάποιες θεμελιώδεις διαφορές μεταξύ σημερινού ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τότε μπορεί να το ξανασυζητήσουμε το θέμα. Δεν υπάρχουν. Στα μεγάλα ζητήματα, τα θεμελιώδη ζητήματα, που αφορούν στην υπόσταση της χώρας, την ασφάλεια, την άμυνά της, την οικονομία, τη συμμετοχή της στην Ευρώπη, σε όλα αυτά τα πράγματα, δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ