ΣΥΡΙΖΑ: Οι στιγμές που ξεχώρισαν στην εκρηκτική τελευταία ημέρα του Συνεδρίου – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αυλαία έριξε το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και όλα όσα συνέβησαν εντός του Κλειστού Σταδίου του Tae Kwon Do θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένα στο μυαλό όλων όσοι παρευρέθηκαν και όλων όσοι παρακολούθησαν τις εργασίες του.

Μια προκήρυξη για μια εκ νέου εκλογή προέδρου που δεν τελεσφόρησε, μια δυσφορία για την εικόνα του κόμματος «προς τα έξω» που δεν άρεσε και τα σενάρια για το τις πταίει πολλά και ανεπιβεβαίωτα. Και τι έμεινε;

Οι back to back βολές μεταξύ Κασσελάκη και Γεροβασίλη, οι ένθεν και ένθεν τοποθετήσεις των στελεχών, χαμόγελα, εναγκαλισμοί και το «πάμε παρακάτω…».

  1. Ο Στέφανος Κασσελάκης φωτογραφίζεται εμφανώς χαρούμενος κρατώντας αγκαλιά το σκυλάκι κάποιου σύνεδρου.

Κασσελάκης σκύλος

 

2. Η στιγμή που η Όλγα Γεροβασίλη έχει ζητήσει από τον Στέφανο Κασσελάκη να αποσύρει την πρόσκληση για «εύρεση αντιπάλου» και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανεβαίνει στο βήμα και της ζητά να αποσύρει την υποψηφιότητα της προκειμένου να μην υποχρεωθεί να πάει σε εκλογές.

Κασσελάκης Γεροβασίλη στο βήμα του Συνεδρίου

 

3. Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Tάιλερ Μακμπέθ παρακολουθεί τις εργασίες του Συνεδρίου

Τάιλερ Μακμπέθ

4. Τις εντυπώσεις έκλεψαν ωστόσο εκτός από τα πρωτοκλασάτα στελέχη και οι σύνεδροι που ανέβηκαν στο βήμα του Συνεδρίου. Η Μαρία Καλουδιώτη, η «Κρητικιά Τζαβέλαινα» μέσα σε τρία λεπτά καθήλωσε με τον ουσιαστικό λόγο της.

 

5. Τα στελέχη του κόμματος παρακολουθούν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

6. Η βουλευτής Χαλκιδικής Κυριακή Μάλαμα επίσης έκανε αίσθηση στηλιτεύοντας τις άδειες καρέκλες, σημειώνοντας ότι τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ «κουράστηκαν από τους συσχετισμούς επιρροής και απηύδησαν με τις προσωπικές φιλοδοξίες του καθένα».

7. Και στο τέλος μια θερμή χειραψία μεταξύ των δύο παραλίγο αντιπάλων…

Κασσελάκης Γεροβασίλη χειραψία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ