ΣΥΡΙΖΑ για Βορίδη: Άξια η εργολαβία που του έχει αναθέσει ο πρωθυπουργός να κρατά τα ακροδεξιά μπόσικα μιας παραπαίουσας κυβέρνησης

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε την Δευτέρα στο ΣΚΑΙ.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης έδειξε ξανά πανικό κουνώντας το δάχτυλο στην αξιωματική αντιπολίτευση

Πηγές της Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι «αφού ο κ. Βορίδης θεώρησε «μικρά παράπονα» των πολιτών την αγανάκτηση τους για την ακρίβεια, τα Τέμπη και άλλα «ήσσονος σημασίας» για τον ίδιο, έφτασε στο σημείο να εξομοιώσει την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα, με … τις τρομοκρατικές επιθέσεις!».

Στο ίδιο μήκος κύματος προσθέτουν ότι «αρνούμενος πεισματικά να χρησιμοποιήσει τον όρο γυναικοκτονία, ο αναβαθμισμένος πλέον στο στενό επιτελείο Μαξίμου υπερ- υπουργός, δήλωσε με τον γνωστό του στόμφο, ότι «δεν υπάρχει χώρα στον κόσμο που δεν υπάρχει ανθρωποκτονία. Να θυμίσω βαριές και πολύ μεγάλες τρομοκρατικές επιθέσεις, σε σημεία που φυλάσσονται πολύ»».

Δημοσκόπηση Palmos Analysis: Προβάδισμα 17,7 μονάδων για τη ΝΔ – Δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ με 14,1%

«Άξια η εργολαβία που του έχει αναθέσει ο πρωθυπουργός να κρατά τα ακροδεξιά μπόσικα μιας παραπαίουσας κυβέρνησης», επισημαίνουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ