ΣΥΡΙΖΑ για Βασιλειάδη: Με τις ικανότητες του συνέβαλε στην ανασυγκρότηση και τη μετεξέλιξη του κόμματος

O ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ευχαριστεί τον Γιώργο Βασιλειάδη για την προσφορά του από τη θέση του αναπληρωτή Γραμματέα σε μια κρίσιμη περίοδο για το Κόμμα. Με τις ικανότητες του συνέβαλε στην ανασυγκρότηση και τη μετεξέλιξη του Κόμματος.​

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσω ανακοίνωσής που εξέδωσε πριν από λίγο, ευχαριστεί τον Γιώργο Βασιλειάδη για την προσφορά του, από τη θέση του αναπληρωτή Γραμματέα, «σε μία κρίσιμη περίοδο για το κόμμα».

«Με τις ικανότητές του, συνέβαλε στην ανασυγκρότηση και τη μετεξέλιξη του κόμματος» επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως, νωρίτερα, ο Γιώργος Βασιλειάδης, ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την επιστολή με την οποία γνωστοποιεί την παραίτησή του από τη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Βασιλειάδης αναφέρει ότι «μετά την τελευταία συνεδρίαση της ΠΓ θεώρησα ορθό και σας ενημέρωσα ότι αμέσως μετά το συνέδριο του κόμματος, πιστεύω ότι επήλθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να επαναφέρω στο κόμμα την ήδη κατατεθείμενη προς τον Αλέξη Τσίπρα και εσένα παραίτηση μου από τη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα της ΚΕ».

Κλείνοντας την επιστολή του ο Γιώργος Βασιλειάδης τονίζει: «Παραμένοντας στις επάλξεις του κόμματος ως μέλος της ΚΕ, προχωράμε μπροστά όλοι μαζί για την πρώτη μεγάλη μάχη των ευρωεκλογών. Και απέναντι σε όλους και σε όλα, στεκόμαστε όρθιοι και διεκδικούμε ένα κόμμα δυνατό για ένα καλύτερο αύριο, με ελπίδα και προοπτική».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ