Μενεγάκη για συνέντευξη Κασσελάκη: «Δεν μπορώ να μην το πω, ήμασταν στο καμαρίνι και…»

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε την Παρασκευή (01/03) καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στο “Πρωινό” και μίλησε για όλους και για όλα. Μέρος των όσων είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασαν η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της, με την παρουσιάστρια να αναφέρεται στον διάλογο που είχε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής της.

«Έρχεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης και μιλά στον Γιώργο Λιάγκα. Παρένθεση, δεν μπορώ να μην το πω. Ήμασταν στο καμαρίνι και χαζεύαμε τη συνέντευξη με την Ελένη την αρχισυντάκτρια και μου είπε: “τι ωραίο παιδί”. Της λέω: “πολύ ωραίος είναι, να μιλήσουμε για πολιτική;” Μου είπε: “κάτσε να ακούσουμε τι θα πει και θα τα πούμε αργότερα αυτά”.

Σκέφτομαι, αλήθεια, όταν βλέπει κανείς τον κ. Κασσελάκη πρώτα σκέφτεται την πολιτική και δευτερευόντως ότι είναι πολύ λαμπερό παιδί;

Άκουσα τον Γιώργο να του λέει στο φινάλε ότι “κοίταξε πως αν δεν σου προκύψει το κομμάτι της πολιτικής, ο ΑΝΤ1 εδώ θα σε σκεφτεί σίγουρα για σόου”.

Είναι επικοινωνιακός, εννοείται. Όλοι οι πολιτικοί αυτό θα πούνε, αλλά βεβαίως και τον νοιάζει (η εξωτερική εμφάνιση). Είναι μαθημένος από μωρό. Δεν έγινε σήμερα όμορφος ο Στέφανος Κασσελάκης. Φαντάζομαι ότι από τότε που τον πήγαινε η μαμά του βόλτα θα της έλεγαν “τι όμορφο παιδάκι είναι αυτό”.

Αν είναι ωραίος, όταν βλέπεις κάποιον – και στενοχωριέμαι που πρέπει να το πω γιατί έχουν αλλάξει οι εποχές – δεν λες “τι θα μου πει σήμερα”. Το πρώτο πράγμα που λες είναι ότι πράγματι “τι λαμπερό αγόρι” και “τι ωραίο παιδί είναι αυτό”. Δεν σου λέω ότι για αυτό ψηφίζεις», σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη.

«Άκουσα τον Γιώργο να του λέει στο φινάλε ότι κοίταξε πως αν δεν σου προκύψει το κομμάτι της πολιτικής, ο ΑΝΤ1 εδώ θα σε σκεφτεί σίγουρα για σόου. Είναι επικοινωνιακός. Όλοι οι πολιτικοί αυτό θα πούνε, αλλά βεβαίως και τον νοιάζει (σ.σ. η εξωτερική εμφάνιση). Είναι μαθημένος από μωρό. Δεν έγινε σήμερα όμορφος ο Στέφανος Κασσελάκης. Φαντάζομαι ότι από τότε που τον πήγαινε η μαμά του βόλτα θα της έλεγαν τι όμορφο παιδάκι είναι αυτό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ