ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργαντά: Να τον χαίρεται ο κ. Μητσοτάκης τον νέο του υπουργό

Την αποπομπή και του Γιώργου Γεωργαντά, ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γιώργος Γεωργαντάς αναλαμβάνει χρέη υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μετά την παραίτηση του Σπήλιου Λιβανού, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας και η ορκωμοσία του αναμένεται να γίνει αύριο, στις 13:30. Υπενθυμίζεται ότι ο Σπήλιος Λιβανός είδε την πόρτα της εξόδου από το κυβερνητικό σχήμα, εξαιτίας της αντίδρασής του στην απαράδεκτη αναφορά του δημάρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα, για τις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007.

Από την αξιωματική αντιπολίτευση κάνουν λόγο για ένα “νέο κρεσέντο ρουσφετολογίας και παλαιοκομματισμού”, με αφορμή βίντεο στο οποίο φαίνεται ο κ. Γεωργαντάς “να λέει ότι οι τοπικές οργανώσεις πρέπει να υπενθυμίσουν πριν από τις εκλογές σε πρώην ψηφοφόρους της Ν.Δ. το γεγονός ότι ωφελήθηκαν από τις κυβερνήσεις της είτε με διορισμούς είτε με συμβάσεις”.

Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει στη σχετική ανακοίνωση: “Για να δούμε αν ο κατά τα άλλα εύθικτος κ. Μητσοτάκης θα αποπέμψει και τον νέο του υπουργό”.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον Γιώργο Γεωργαντά

Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επισημαίνει τα εξής:

“Δεν πέρασαν λίγα λεπτά από την παραίτηση του κ. Λιβανού κι ένα νέο κρεσέντο ρουσφετολογίας και παλαιοκομματισμού είδε το φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά από τον αντικαταστάτη του τον κ. Γεωργαντά.

Σε κομματική εκδήλωση της Ν.Δ. φαίνεται να λέει ότι οι τοπικές οργανώσεις πρέπει να υπενθυμίσουν πριν από τις εκλογές σε πρώην ψηφοφόρους της Ν.Δ. το γεγονός ότι ωφελήθηκαν από τις κυβερνήσεις της είτε με διορισμούς είτε με συμβάσεις.

Για να δούμε αν ο κατά τα άλλα εύθικτος κ. Μητσοτάκης θα αποπέμψει και τον νέο του υπουργό.

Λίγο δύσκολο βέβαια γιατί αν ήταν έτσι θα έπρεπε να πάνε όλοι μαζί στα σπίτια τους”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ