ΣΥΡΙΖΑ για Φλωρίδη: Πρώτη φορά υπουργός κυβέρνησης σε προγραμματικές δηλώσεις εκφράζει προσωπικές απόψεις

Στο θέμα του «ακαταδίωκτου των τραπεζιτών», επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωσή του στην οποία αναφέρει: «Πρώτη φορά στην ιστορία διαβάζουμε ότι υπουργός κυβέρνησης σε προγραμματικές δηλώσεις εκφράζει προσωπικές του απόψεις!».

Ακολούθως εξηγεί: «Αυτά διαρρέει από χθες το βράδυ το Μέγαρο Μαξίμου για τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Φλωρίδη, ο οποίος χθες ‘άδειασε’ καθαρά την διάταξη της προηγούμενης κυβέρνησης Μητσοτάκη υπέρ του ακαταδίωκτου των τραπεζικών στελεχών».

Κλείνοντας υποστηρίζει: «Μένει να φανεί, αν θα μετανιώσει η ΝΔ τόσο σύντομα για την επιλογή της για τη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης ή αν θα υιοθετήσει τις απόψεις του. Αν κάνει το δεύτερο, εμείς θα το υποστηρίξουμε με χαρά».

Είναι η δεύτερη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για θέμα. Στην πρώτη ανακοίνωση το βράδυ της Παρασκευής ανέφερε:

«Ο νεόφερτος υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης κατά τη συζήτηση στη Βουλή άδειασε τη διάταξη της ΝΔ στον ποινικό κώδικα η οποία κατοχύρωσε το ακαταδίωκτο των τραπεζιτών.

Απέδωσε την νομοθετική πρωτοβουλία στον… ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας απλώς πως όποιος κάνει τα πάντα για μια υπουργική καρέκλα κάποια στιγμή εκτίθεται.

Στο Μέγαρο Μαξίμου δεν έχουν τίποτε άλλο να κάνουν παρά να αδειάσουν τον νέο τους υπουργό ή, καλύτερα, να αποδεχτούν τις μεθοδεύσεις τους που παραδέχτηκε με τέσσερα χρόνια καθυστέρηση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ