ΣΥΡΙΖΑ: Έκτακτη σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας ζητούν στελέχη – Η στάση της «Ομπρέλας»

Έκτακτη σύγκλιση της Πολιτικής Γραμματείας ζητούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την μετωπική σύγκρουση του προέδρου του κόμματος με τους διαφωνούντες και την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να παραπέμψει στην επιτροπή δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής τους κ. κ. Βίτσα, Σκουρλέτη και Φίλη.

Σία Αναγνωστοπούλου μετά τις διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ: Αυτή την ιστορία την έχουμε φτιάξει μαζί

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ακούγεται ότι υπάρχουν στελέχη που ανήκουν σε μια τάση μέσα στην κίνηση “Ομπρέλα” που ζητούν συντεταγμένη αποχώρηση των μελών της άμεσα.

«Η αντίθεσή μας με τη σημερινή ηγετική ομάδα και τη στρατηγική της μετάλλαξης δεν είναι μια συνηθισμένη εσωκομματική αντιπαράθεση, είναι ταυτοτικού χαρακτήρα» ανέφερε το χθεσινό κείμενο της «Ομπρέλας», ενισχύοντας τα σενάρια διάσπασης.

Στην αντεπίθεση η Κουμουνδούρου για Βίτσα, Σκουρλέτη, Φίλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ιδιοκτήτες – Τέτοιες πρακτικές δεν γίνονται πλέον ανεκτές

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν πάντως σήμερα ότι οι κ. κ. Βίτσας, Σκουρλέτης, Φίλης επέλεξαν οι ίδιοι να θέσουν τον εαυτό τους εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αποδεικνύοντας ότι δεν ενδιαφέρονται για τα πραγματικά προβλήματα της χώρας και της κοινωνίας. Παράλληλα, οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι η δημόσια ομολογία για δημιουργία νέου κόμματος προκαλεί οργή σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της χώρας.

 

Κόντρα Αυλωνίτου – Κυρίτση: «Ο ΣΥΡΙΖΑ από τσίρκο Medrano, γίνεται κόμμα» – «Στον Τσίπρα δεν έλεγες τέτοιες μαγκιές»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ