ΣΥΡΙΖΑ: «Μπέπε Γκρίλο» χαρακτήρισε τον Κασσελάκη ο Σταθάκης – «Γι’ αυτό δεν εκλέχτηκες» σχολίασε ο Καρανίκας

Οι κάλπες άνοιξαν για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, με την συμμετοχή να είναι ήδη μεγάλη. Οι δύο διεκδικητές της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου και Στέφανος Κασσελάκης, θέλησαν να στείλουν μηνύματα ενότητας προσερχόμενοι στις κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Ωστόσο, οι εκλογές στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διεξάγονται σε κλίμα έντονης πόλωσης. Ο πρώην υπουργός, Γιώργος Σταθάκης, σε ανάρτησή του στα social media χαρακτηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη ως «Μπέμπε Γκρίλο», δημοσιεύοντας φωτογραφίες του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Ευάγγελο Αντώναρο και τον Παύλο Πολάκη.

«Όλες οι απορίες μου λύθηκαν!!! Έναν Μπέπε Γκρίλο ψάχναμε να φτιάξει ένα κόμμα στο γνωστό μοντέλο τα «πέντε αστέρια», κατά της διάκρισης αριστερά/δεξιά και των εκφυλισμένων αριστερών κομμάτων. Και τον βρήκαμε. Μάχη μέχρι τέλους!!!!!!», γράφει ο Γιώργος Σταθάκης στην ανάρτησή του.

 

 

Στην ανάρτηση του Γιώργου Σταθάκη σχολίασε ο Νίκος Καρανίκας, ο οποίος του καταλογίζει «εμπάθεια» και έριξε «καρφί» για την μη εκλογή του πρώην υπουργού.

«Τώρα καταλαβαίνω και εγώ όπως και αρκετός κόσμος γιατί δεν εκλέχτηκες. Τόση εμπάθεια το μόνο που σου κάνει είναι να θολώνεις την σκέψη σου ακυρώνοντας την λογική όπως ακριβώς τα λέει ο Σπινοζα», γράφει ο Νίκος Καρανίκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ