Συρίγος στον Realfm 97,8: Οι φοιτητές σε ΑΕΙ είναι εμβολιασμένοι σε ποσοστό 75%

“Έχω τα στοιχεία από τους εμβολιασμούς των φοιτητών στα ΑΕΙ. Βλέπω με ιδιαίτερη χαρά ότι οι φοιτητές είναι εμβολιασμένοι σε ποσοστό 75%, και εκείνοι που έχουν νοσήσει είναι περίπου 5%. Είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο της ελληνικής κοινωνίας” δήλωσε ο υφυπουργός Παιδείας και αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής, Άγγελος Συρίγος, στον Realfm 97,8.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα σημείωσε ότι “θεωρώ ότι αυτό είναι ένα πολιτικό μήνυμα της νεολαίας προς την κοινωνία. Σε ορισμένα μάλιστα πανεπιστήμια όπως το Πολυτεχνείο τα στοιχεία είναι της τάξης του 82%. Ακολουθεί το Οικονομικό Πανεπιστήμιο με 81%”.

“Βλέπουμε ένα τμήμα της κοινωνίας που έχει γυρίσει την πλάτη προς όλα αυτά που ακούμε και εμβολιάζεται μαζικά και προχωρά προς την επόμενη ημέρα” υπογράμμισε ο κ. Συρίγος.

Συρίγος: Στις εκκλησιαστικές ακαδημίες οι περισσότεροι ανεμβολίαστοι

Τα ποσοστά είναι χαμηλότερα στις εκκλησιαστικές σχολές. “Η Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημίας Θεσσαλονίκης έχει ανεμβολίαστους της τάξης του 55%. Είναι βέβαια μικροί αριθμοί σε σχέση με τον μέσο όρο, δεν αλλάζουν την εικόνα” ανέφερε ο υφυπουργός Παιδείας.

“Είναι ενδιαφέρον ότι οι τρεις εκκλησιαστικές ακαδημίες έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεμβολίαστων με το χειρότερο στη Θεσσαλονίκη” πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ