Συνεχίζονται οι κόντρες στον ΣΥΡΙΖΑ: Οι αιχμές Σκουρλέτη και η διάψευση Παππά ότι τάσσεται κατά της διεξαγωγής του συνεδρίου

Νέα κόντρα προέκυψε στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη διεξαγωγή συνεδρίου. Ο Πάνος Σκουρλέτης είπε ότι θα ήταν «ολέθριο» να μην διεξαχθεί συνέδριο, κάνοντας ειδική αναφορά στον Νίκο Παππά, με τον τελευταίο να διαψεύδει μέσω του περιβάλλοντός του.

Στην πρωινή εκπομπή του Open ο δημοσιογράφος Γιάννης Αγουρίδης ανέφερε ότι «Ακούσαμε τον κ. Παππά να λέει ότι ίσως και να μην χρειάζεται συνέδριο […] Ό,τι δεν χρειάζεται σε αυτή τη φάση συνέδριο, εξελέγη πρόεδρος…», με τον Πάνο Σκουρλέτη να σχολιάζει:

«Απορώ με την ευκολία που κεντρικά πολιτικά στελέχη – αναφέρατε τον Νίκο Παππά – λένε “τι να κάνουμε; Ας μην κάνουμε συνέδριο”.  Μπορεί κάποιος μετά την επόμενη μέρα μιας διπλής εκλογικής συντριβής να έχει αυτή τη θέση; Δεν πρεπει να κουβεντιάσουμε; Θεωρούμε ότι με την ανάδειξη Κασσελάκη απαντήθηκαν τα ζητήματα μας; Δεν υπάρχουν τρέχοντα ζητήματα; Η πολιτική γραμματεία πρεπει να συζητήσει και για την τρέχουσα συγκυρία».

Πηγές από το περιβάλλον του Νίκου Παππά διαψεύδουν ότι εξέφρασε άποψη κατά της διεξαγωγής συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως «δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα» και παραπέμπουν σε χθεσινή συνέντευξή του στη «Real News», όπου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση σημείωσε μεταξύ άλλων: «Μετά τις εκλογές αυτές (σ.σ.: τις αυτοδιοικητικές εκλογές) θα μπορούσε να ξεκινήσει ο προσυνεδριακός διάλογος, όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται για την εκλογή συνέδρων και να προχωρήσουμε»

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ