Συνάντηση του Βενιζέλου με την ΑΔΕΔΥ

Συνάντηση του Βενιζέλου με την ΑΔΕΔΥ

 

Με τη διοίκηση της ΑΔΕΔΥ συναντήθηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και πολυμελής αντιπροσωπεία του Κινήματος.

Κατά τη συνάντηση, ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξέφρασε την ικανοποίησή του «γιατί στο επίκαιρο και κρίσιμο για όλη την κοινωνία ζήτημα της ομαλής διεξαγωγής των πανελλήνιων εξετάσεων, που ενδιαφέρει εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους, υπήρξε συμφωνία».

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι «η συντριπτική πλειονότητα των δημοσίων υπαλλήλων –πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- επιτελεί φιλότιμα και αποτελεσματικά το καθήκον τους, με συνείδηση υπεράσπισης του γενικού συμφέροντος και εξυπηρέτησης του πολίτη και των αναπτυξιακών στόχων της χώρας και ότι μόνο μέσα από την αξιολόγηση υπηρεσιών, δομών και προσώπων, μπορεί να δοθεί μια μεταρρυθμιστική πνοή στο κράτος».

Από τη μεριά της, η ΑΔΕΔΥ εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη συμβολή του ΠΑΣΟΚ και του Προέδρου του Ευάγγελου Βενιζέλου σε ό,τι αφορά την καταβολή των ληξιπροθέσμων υποχρεώσεων του δημοσίου προς το Ταμείο Προνοίας των Δημοσίων Υπαλλήλων, με αποτέλεσμα να μπορούν να καταβληθούν τα εφάπαξ σε χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους.

Το ζήτημα των ληξιπροθέσμων υποχρεώσεων του κράτους θα τεθεί ξανά αύριο στη συνάντηση που θα έχει αντιπροσωπεία στελεχών του ΠΑΣΟΚ με την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ