Συνάντηση Κουτσούμπα-Τσακνή για την ΕΡΤ

Στην κριτική του ΚΚΕ στο νόμο για την ΕΡΤ, ο οποίος δεν διασφαλίζει την επαναπρόσληψη όλων των εργαζομένων, την αποκατάσταση των δικαιωμάτων τους, την επαναλειτουργία όλων των δομών της ΕΡΤ και τη δημιουργία μιας ραδιοτηλεόρασης, απαλλαγμένης από τον κρατικό/ κυβερνητικό έλεγχο αναφέρθηκε ο γγ του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας στη συνάντηση που είχε, στην έδρα της ΚΕ, στον Περισσό, με τον πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή, κατόπιν αιτήματος του τελευταίου. 

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΚΚΕ, ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε, επίσης, ότι οι πρώτες μέρες της λειτουργίας της ΕΡΤ αναδεικνύουν προβλήματα αντικειμενικής ενημέρωσης και ισότιμης προβολής των θέσεων και δραστηριοτήτων των κομμάτων και τόνισε ότι το ΚΚΕ θα συνεχίσει τον αγώνα για να ανοίξουν όλες οι δομές της ΕΡΤ, να διασφαλιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων σ’ αυτήν και για να υπάρχει μια ραδιοτηλεόραση που θα υπηρετεί πραγματικά τις ανάγκες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του λαού. 

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΡΤ ενημέρωσε τον Δημήτρη Κουτσούμπα για τη διαδικασία επαναπρόσληψης των εργαζομένων της ΕΡΤ και τις δυσκολίες που υπάρχουν στην επαναλειτουργία της. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου και βουλευτής του κόμματος Γιάννης Γκιόκας.

Διαβάστε επίσης.

Συνεχείς συσκέψεις στο Μαξίμου

Παυλόπουλος: Η εντολή του λαού είναι η παραμονή της χώρας στην ΕΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ