Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Το παρασκήνιο της «απόσυρσής» της από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ – Η συνάντηση στο Μαξίμου

Το θέμα με τα emails που έστειλε σε απόδημους η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου αποτέλεσε αντικείμενο εσωτερικού ελέγχου στην ΝΔ, όπως είχε αποκαλύψει και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ντόμινο αντιδράσεων και παραιτήσεων στον απόηχο της διαρροής των email απόδημων – Πώς έφτασε η λίστα στα χέρια της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου

Πριν ανακοινωθεί ότι η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου τίθεται εκτός της ευρωλίστας της ΝΔ προηγήθηκε ένα ραντεβού με τον Γιάννη Μπρατάκο. Σύμφωνα με το Mega, η ευρωβουλευτής της ΝΔ συναντήθηκε χθες το βράδυ με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό. Είχε ολοκληρωθεί η έρευνα του Μαξίμου που αφορούσε το υπουργείο Εσωτερικών, την ΝΔ και ήταν σε ανοιχτή «γραμμή» με την ευρωβουλευτή.

Κατά τις πληροφορίες του Mega, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου φέρεται να προσφέρθηκε να διευκολύνει την παράταξη της και να ζήτησε  και εκείνη από τον Γιάννη Μπρατάκο να μην συμμετέχει στο ευρωψηδέλτιο.

Έκαναν την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μέλος του iSyriza – Ζητεί απαντήσεις από τον Κασσελάκη

Η ευρωβουλευτής διατηρεί άψογη σχέση με τον πρωθυπουργό αλλά από την κυβέρνηση κρίθηκε ότι αυτό το ζήτημα με τα emails έπρεπε να ξεκαθαρίσει και να μην μείνει καμία σκιά. Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, που έρχεται δεύτερη στις δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές, φέρεται να αναγνωρίζει το λάθος της.

Σήμερα ο δικηγόρος της Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου κατάθεσε τα στοιχεία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που διεξάγει κατεπείγουσα έρευνα. Σε εξέλιξη είναι και η εισαγγελική έρευνα και για την συνεργάτιδα του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλη Σταυριανουδάκη.

ΠΑΣΟΚ για Ασημακοπούλου: Η Νέα Δημοκρατία έχει μετατρέψει το Υπουργείο Εσωτερικών σε εκλογικό της κέντρο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ