Συγκίνηση στη Βουλή: Βουλευτές αγκαλιασμένοι θρηνούν για τη Φώφη Γεννηματά – ΦΩΤΟ

Συγκινητικές ήταν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν σήμερα στη Βουλή μετά το άκουσμα της είδησης για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, που σκόρπισε θλίψη στην ολομέλεια του κοινοβουλίου.

Ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας άφησε λουλούδια στο κενό έδρανο της Φωφης Γεννηματά και ανακοίνωσε την αναστολή του νομοθετικού έργου για την τρέχουσα εβδομάδα, ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στη μνήμη της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

«Η σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής ξεκινάει και τελειώνει, υπό την καταθλιπτική σκιά της ανακοίνωσης της εκδημίας της Φώφης Γεννηματά, προέδρου του ΚΙΝΑΛ και διακεκριμένης κοινοβουλευτικού.

Η θλίψη και η συντριβή που όλοι και όλες νιώθουμε, αντιπροσωπεύοντας στη θλίψη και συντριβή, πιστά, είμαι βέβαιος, σύσσωμο τον ελληνικό λαό αυτή τη στιγμή, μας επιβάλλει να αποφασίσουμε στοιχειωδώς τη διακοπή των εργασιών του Κοινοβουλίου, γι΄αυτή την εβδομάδα, ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στη μνήμη της, και στο νομοθετικό έργο και στον τομέα του κοινοβουλευτικού ελέγχου» ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής

Φώφη Γεννηματά Βουλή Λουλούδια Φώφη Γεννηματά Βουλή Λουλούδια Φώφη Γεννηματά Βουλή Λουλούδια

Εμφανώς συγκινημένοι, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Κώστας Σκανδαλίδης στέκονταν όρθιοι στο πρώτο έδρανο όπου που καθόταν η Φώφη Γεννηματά,, ενώ ο γραμματέας της Κ.Ο Βασίλης Κεγκέρογλου δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Φώφη Γεννηματά Βουλή Λουλούδια Φώφη Γεννηματά Βουλή Λουλούδια Φώφη Γεννηματά Βουλή Λουλούδια Φώφη Γεννηματά Βουλή Λουλούδια

Φώφη Γεννηματά Βουλή Λουλούδια Φώφη Γεννηματά Βουλή Λουλούδια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ